Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To Facebook ετοιμάζει dislike!


Από τότε που το Facebook μπήκε στη ζωή μας ο κόσμος ρωτούσε και ξαναρωτούσε. Θα μπει επιτέλους ένα dislike δίπλα στο like; 
Το Facebook απαντούσε πάντα αρνητικά σε αυτή την προοπτική και μάλιστα με τρόπο τέτοιο που άφηνε να φανεί ότι δεν θα προχωρήσει ποτέ σε τέτοια κίνηση. 
Φαίνεται όμως ότι τα σχέδια άλλαξαν κι αυτό γιατί ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ κατά τη διάρκεια Q & A όταν ρωτήθηκε είχε να πει το εξής: 
"Ο κόσμος ρωτάει εδώ και χρόνια για το dislike. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί μπορώ να πω ότι δουλεύουμε πάνω σε αυτό και είμαστε κοντά σε μία beta έκδοση". 
Λογικά το Facebook θα προσπαθήσει να προστατέψει τις διαφημίσεις του από τα dislike τα οποία όμως θα γίνουν εργαλεία στα χέρια όσων για χρόνια θέλουν να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους σε αυτά που τους εκνευρίζουν. Θα έχει πλάκα αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.