Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φίλιππος Γιαννιτσών – Δόξα Μελισσίου 0-3


Η πρωτοπόρος και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία Πέλλας 2ος όμιλος, ομάδα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, μετά από αξαιρετική εμφάνιση, πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Πενταπλατάνου, αντιμετωπίζοντας τη σκληροτράχηλη ομάδα του Φίλιππου, την οποία νίκησε με σκορ 3-0.
     Σε όλη τη διάρκεια του Α΄ ημιχρόνου οι παίκτες της νικήτριας είχαν την κατοχή και την υπεροχή και έχασαν 5-6 καλές ευκαιρίες. Δύο φορές μάλιστα τα δοκάρια σταμάτησαν δυνατά σουτ των επιθετικών της φιλοξενούμενης ομάδας.
     Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, οι παίκτες της ΔΟΞΑΣ μπήκαν πολύ δυνατά και στο 46΄ με πλασέ του Χαρμάνα,  άνοιξαν το σκορ, 0-1. Το δεύτερο ημίχρονο ήραν ένας διαρκής μονόλογος των φιλοξενούμενων, που έκλεισαν τον τοπικό ΦΙΛΙΠΠΟ, στην περιοχή και έχασαν πλήθος ευκαιριών. Το 0-2 και πάλι έκανε με περίτεχνο σουτ  ο Χαρμάνας, στο 78΄ και το σκορ έκλεισε με καρφωτή κεφαλιά ο Φάβας στο 89΄, μετα από ένα θαυμάσιο συνδυασμό όλης τη επιθετικής γραμμής της ΔΟΞΑΣ.
     Η σύνθεση της ΔΟΞΑΣ: ( Ντιμτσούδης Σ.) Μαντζούκης, (Δομτσκούδης), Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Βερβελές, Ζέκο, Σωτηριάδης (Χαρμάνας), Δούμος, Φάβας, Μαμής, Ρομάντσης (Κοπάτσης).
Β.Π.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.