Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεων συνέχεια για ναρκωτικά στα Γιαννιτσά: Κατασχέθηκε πάνω από 1 κιλό κάνναβη (φωτο)


Για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνελήφθη 53χρονος σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πέλλας, μετά από στοχευμένο έλεγχο των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας σε όχημα που επέβαινε.
Ειδικότερα, χθες (06-10-2015) το μεσημέρι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης βάρους 6,3 γραμμαρίων. 
Ακολούθως σε έρευνα στην οικία του από τους παραπάνω αστυνομικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλεια Γιαννιτσών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
16 φυτά κάνναβης προς αποξήρανση συνολικού βάρους 770 γραμμαρίων,
5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 448,8 γραμμάρια κάνναβης,
συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων και 
ένα εργαλείο που χρησιμοποιούσε για την συγκομιδή των φυτών. 
Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Επίσης χθες το πρωί συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών 59χρονος, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (καλλιέργεια). Ειδικότερα, σε έλεγχο της οικίας του εντοπίστηκε στον αύλειο χώρο και κατασχέθηκε ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1 μέτρου περίπου.
Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.