Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρης - Απόλλων Κρ.Βρύσης 2-0 (φωτο)


Δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει ακόμα μία σεζόν ο Άρης στη Γ’ Εθνική και στην 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής έκανε το καθήκον του επικρατώντας 2-0 του αξιόμαχου Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για να μπει με το… δεξί.
Στο 45’ του αγώνα ο Άρης άνοιξε το σκορ όταν ο Πόι έκανε τη σέντρα με τον Καπνίδη με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ντούνη ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Tζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας (64' Παυλίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Πόι (47' Nτούνης), Ν'Λουντουλού (71' Καλογέρης), Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ (Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Γ. (58' Χατζηστεφάνου), Παπαδόπουλος Στ., Καρυπίδης (49' Σιδηρόπουλος Π.), Βοτάρης, Κίτσας, Μισαηλίδης, Πετρίδης, Ίβιτς, Νήρλας, Σιδηρόπουλος Χ.(66' Ασλαμπάλογλου).
Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή αναμέτρηση:
Επιμέλεια φωτογραφιών: Tσουφλίδης Δημήτρης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.