Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Εξαπλατάνου - ΑΣ Πρόμαχοι 3-2 για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας (φωτο)


Όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές στο γήπεδο Εξαπλατάνου, όπου η τοπική ΔΟΞΑ κέρδισε τελικά τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ με σκορ 3-2 για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας και προχωρεί στην επόμενη φάση του.
Εκτός του πλούσιου σκορ, το παιχνίδι χαρακτηρίζεται για την συνεχή ροή της μπάλας εκατέρωθεν, την αθλητική άμιλλα και την έλλειψη αντιαθλητικών ενεργειών και από τις δυο πλευρές.
Η τελική έκβαση του παιχνιδιού κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μιας και η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη με μια μικρή διαφορά υπέρ των γηπεδούχων που ευτύχησαν στο τέλος να πετύχουν το νικητήριο γκολ της πρόκρισης.
Η διακύμανση του σκορ:
0-1 στο 27’ από πλασέ του Γ. Νάνου.
1-1 στο 44’από σουτ του Λ. Θωμά μέσα από την περιοχή.
2-1 στο 47’ από εκτέλεση πέναλτι του Βακιάνη .
2-2 στο 73’ από τον Δ. Σέλκο μετά από ατομική ενέργεια.
3-2 στο 86’ με ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ του Παρτσανάκη.
Διακρίθηκαν από τη Δόξα οι Ε. Τσόρμπας, Ουζούνης και Β. Τσόρμπας.
Από τον ΑΣ ξεχώρισαν οι Γ. Νάνος, Παπαδόπουλος και Ιλ.Μούγιος.
Η διαιτησία του κυρίου Ατζαμιδάκη (Δεμερτζής, Δέλιος – Καρακελίδης) ήταν καλή χωρίς σοβαρά λάθη που να κρίνουν  την έκβαση του αγώνα.
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (Tσαμαρδός): Δημητριάδης, Λ. Θωμάς, Γ. Θωμάς, Γιανούλτσης, Κουντουράς, Ε. Τσόρμπας, Ιωαννίδης(Παρτσανάκης), Ουζούνης, Β. Τσόρμπας, Λεμονάκης, Βακιάνης.
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ (Σαμαράς): Χ. Σέλκος, Ιλ. Μούγιος, Παπαδόπουλος, Ιωάννου(Δ. Νάνος), Δ. Σέλκος, Γ. Σέλκος, Ν. Νάνος, Τρίψης(Άτζος), Αμπάρης, Προίκος(Μεσκίνης), Γ. Νάνος.
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.