Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στις εκδηλώσεις μνήμης πεσόντων του ’40 και της Σοφίας Βέμπο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης των πεσόντων του ’40 και της Σοφίας Βέμπο που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλίπολης «Σοφία Βέμπο», ο Σύλλογος Ανατολικοθρακιωτών Ν. Πέλλας και ο Δήμος Σκύδρας.  
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, στην προτομή της Βέμπο στο χωριό Καλλίπολη. 
Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Συγχαίρω τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης για την πρωτοβουλία τους. Η σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία Βέμπο, με την μαγική της φωνή αλλά και τον υποδειγματικό βίο της, ενέπνευσε και παρακίνησε τους Έλληνες στρατιώτες στις μάχες του ’40. Τιμούμε την μνήμη της κορυφαίας τραγουδίστριας μαζί με τους ήρωες και θύματα του έπους του ’40. ».   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αλλαγή τίτλου: Ο Αντιμαιντανος της περ. Κεντρ. Μακ. Και ιμπρεσάριος του Τζιτζι, παίρνοντας την σχετική άδεια παραβρέθηκε στις....κλπ. Προσοχή έχει πολύ καιρό που θέλει να γίνει βουλευτής επειδή έλυσε τα προβλήματα της Τ.Α. Και τώρα επιθυμεί να λύσει και τα προβλήματα της χώρας απο μια θέση υπουργού η και πρωθυπουργού ακομα...τι οι άλλοι καλύτεροι είναι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.