Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - ΑΟΚ Αιγινιακός 52-63 (φωτο)


Δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη.
Στο ΔΑΚ Νάουσας το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε την ήττα με 52-63 από τον ανώτερο σε όλο το παιχνίδι Αιγινιακό. Το τεχνικό δίδυμο του Ζαφειράκη (Τούφας-Πουρλίδας) ξεκίνησε με τους Μουρατίδη, Σιδηρόπουλο, Σκουλαριώτη, Ζιάννη, Λιόλιο στην βασική πεντάδα. Από νωρίς ο Αιγινιακός χάρη στα εύστοχα σουτ 3 πόντων πήρε κεφάλι με 4-9. 
Ο Σιδηρόπουλος βοήθησε σημαντικά στο σκοράρισμα στο πρώτο δεκάλεπτο άλλα η κακή άμυνα και τα συνεχόμενα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 13-16.
Η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ανάλογη. Ο Αιγινιακός άνοιξε την διαφορά (13-23) (8:16 πριν την λήξη) και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι.  Οι ελλείψεις του Ζαφειράκη σε σχέση με την περσινή χρονιά ήταν εμφανής, παρά την μεγάλη προσπάθεια των αθλητών του. Η διαφορά έφτασε στους 11 πόντους (22-33) (2:58 πριν την λήξη) για να πέσει στους δέκα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (25-35)
Στην επανάληψη η ομάδα του Αιγινιακού κατάφερε να συντηρήσει την υπέρ της διαφορά και ανεβάζοντας στους 14 πόντους (34-48) (1:26 πριν από την λήξη) το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Αιγινιακού μπροστά με 38-50.
Στην τέταρτη περίοδο ο Ζαφειράκης έχοντας στην σύνθεση του 5 νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες του, κατάφερε να τρέξει το γήπεδο, να βάλει περισσότερο πάθος στις ενέργειες του. Η ομάδα της Νάουσας προσπάθησε να κάνει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά τα άστοχα σουτ και η διαφορά στο σκορ δεν της το επέτρεψε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 52-63 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(13-16), 2ο(25-35), 3ο(38-50), 4ο(52-63).
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάϊγκαντ, Λίντσης 1, Μουρατίδης 12(2), Ζιάννης, Βαδόλας, Μπάμπος, Ζαχαριάδης 7, Σκουλαριώτης 6, Σιδηρόπουλος 6, Ζέφυρος 5, Λιόλιος 5, Μπόλιος 5(1).
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 8(2), Μωυσίδης 8(2), Τσιάμης, Καραγιάννης 7(1), Βουλτσίδης, Κιρκιντζιώτης 6, Βαφόπουλος 8, Δαμαλής 3, Γκακούδης, Κολαξίδης 4, Παπαμιχαήλ 9, Παπουλίδης 9.
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:


Πηγή: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.