Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 63-41 (φωτο&βίντεο)


Λένε ότι οι πρεμιέρες στον αθλητισμό συνήθως κρύβουν εκπλήξεις. Με δεδομένο ότι η ομάδα των φιλοξενούμενων της Κρύας Βρύσης παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένη στις μεταγραφές, περιμέναμε ένα πιο αμφίρροπο παιχνίδι.
Η αλήθεια είναι ότι το 1ο δεκάλεπτο ήταν και το πιο ανταγωνιστικό, όπου οι φιλοξενούμενοι με τη λήξη του προηγήθηκαν 13-15. Το 2ο όμως δεκάλεπτο, ήταν και το καθοριστικό και σίγουρα θα το χαρακτηρίζαμε ως κομμάτι «κλειδί» για τον συγκεκριμένο αγώνα. Στο σημείο αυτό ο ΓΑΣ μπήκε «αφηνιασμένος» και αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι, πράγμα που κατάφερε και με επιμέρους σκορ 20-2(!!), έκλεισε το ημίχρονο με 33-17.
Στην επανάληψη, παρά την προσπάθεια των παικτών της Κρύας Βρύσης να κάνουν κάποιο ξέσπασμα και να «ροκανίσουν» τη διαφορά, αυτή όχι απλώς παρέμενε αλλά και σταδιακά αυξανόταν, κλείνοντας στο +22 για τον ΓΑΣ και τελικό σκορ 63-41. Να σημειωθούν οι σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους των Γρηγόρη Νικολόπουλου, Αλέξη Ζησιού και Νίκου Μπαγιώκα.
Τη νέα κίτρινη και φινετσάτη στολή εγκαινίασε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στην πρώτη αγωνιστική ως γηπεδούχος, ενώ ο Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης αγωνίστηκε με την κλασική ασπρόμαυρη.
Διαιτητές οι κκ Παπαγεωργίου και Παπανικολάου.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(13-15), 2ο(33-17), 3ο(47-29), 4ο(63-41)
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος 6, Παρίσης 13(1), Σιτσάνης 2, Παντοφλίδης 5, Μπαλιάκας 10, Αβραμίδης 7, Παπαγερίδης 3(1), Νταμτσιόπουλος, Κατσανεβάκης 1, Πρόιος, Καραγιάννης 2, Καρκάλας 14(2).
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 5, Μαραζίδης, Πουρλιοτόπουλος 13, Παπαδόπουλος 3, Αμπζόγλου, Κοκκινίδης, Ουκρίνης 8, Μαντζούκης 1, Τοπαλίδης, Οξούζης 11.
Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:


Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.