Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Βατανιακός Σάρισας 70-55 (φωτο&βίντεο)


Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας, που επικράτησε του σκληροτράχηλου Βατανιακού με 70-55.
Aπό την αρχή ο ΦΟΑ πήρε τα ηνία του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους όμως να μένουν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (33-29 σκορ ημιχρόνου).
Τα πάντα άλλαξαν στο 3ο δεκάλεπτο που ήταν το καλύτερο για τους γηπεδούχους, αφού πέρα από το γρήγορο μπάσκετ και τα εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό κατάφεραν να βελτιώσουν και την άμυνα τους πάνω στα ατού της ομάδας του Βατανιακού. Στη λήξη του 3ου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 55-41, διαφορά την οποία διατήρησαν εύκολα και στην 4η περίοδο παρά το rotation που έκανε ο προπονητής των γηπεδούχων Παναγιώτης Βάτσης.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 70-55 για την ομάδα του ΦΟΑ, που πλέον κοιτάζει την επόμενη αγωνιστική και το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αιγινιακό.
Aπό την άλλη η ομάδα του Βατανιακού υποδέχεται στην επόμενη αγωνιστική την Αλεξάνδρεια.
Καλοί ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Μελανίδης Μ. και Ντόγκας Ευαγ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(19-14), 2o(33-29), 3o(55-41), 4o(70-55)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 8(2), Τριανταφύλλου, Τοπαλίδης 15, Σαμαρτζίδης, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 11(1), Αθανασιάδης 6, Τζάτσης 7(1), Μακρόπουλος 12, Γκαλίτσος 2, Αμπάρης 2.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Φώτας): Κοτσίμπελης 10, Σιαπάκας, Φελεκίδης 6, Μπαλαρμάς 2, Αραμπατζής, Πόσιος 8, Αναγνώστου 8(1), Μέλιος, Βουτσακόπουλος 11(1), Τζήμας 3(1), Βασιλειάδης 2, Καρακασίδης 5.


Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα από το χθεσινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Αριδαίας:
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.