Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΣ Ερμής Αγ. Λάρισας – Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου 88-74 (φωτο)


Προσπάθησε… ηττήθηκε αλλά… ηθικόν ακμαιότατον!
Με ήττα ξεκίνησε η καλαθοσφαιρική ομάδα του νομού Κιλκίς στην παρθενική της εμφάνιση στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών όπου συμμετέχει στον 3ο Όμιλο ως Πρωταθλήτρια της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. της περυσινής περιόδου. 
Ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 ταξίδεψε στην φιλόξενη Αγιά Λάρισας όπου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα του Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και έφυγε ηττημένος με τελικό σκορ 88 – 74.
Οι γηπεδούχοι έχοντας στις τάξεις τους αξιόλογους παίχτες με κυριότερο τον Νέστορα Κόμματο (πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Άρη, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπολόνια, Σεβίλλης, Μερσίν, Σαντ' Άντιμο) παίζοντας καλό μπάσκετ και έχοντας την συμπαράσταση των εκατοντάδων φίλων τους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς Λάρισας κατάφερε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ από το ξεκίνημα, την οποία συντήρησε – διατήρησε έως το τέλος της αναμέτρησης. 
Φοβερή ευστοχία στα σουτ των τριών (3) πόντων. Αξισημείωτο είναι ότι η ομάδα του Δήμου Παιονίας δέχθηκε ένδεκα (11) τρίποντα (με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας) ενώ η ίδια ανταπέδωσε λιγότερα από τα μισά από αυτά. 
Το ατού της «άμυνας» των φιλοξενούμενων δεν απέδωσε όσο θα μπορούσε και πως να γινόταν αυτό άλλωστε όταν η διαιτησία του αγώνα ήταν επιλεκτική στον καταλογισμό των φάουλς, όπου σε περιπτώσεις «έκλεινε» τα μάτια της και σε περιπτώσεις καταλόγιζε και τις πιο ασήμαντες και ανούσιες επαφές φορτώνοντας από τα πρώτα λεπτά με φάουλ τους παίχτες του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.
Σε γενικές γραμμές η αναμέτρηση κρίθηκε από την εκπληκτική ευστοχία στα τρίποντα και των άμεσων καταλογισμών «φάουλς – βολών» που έστελναν τους γηπεδούχους από πολύ νωρίς στην γραμμή των ελεύθερων βολών.
Τελικό σκορ 88 – 74  [ημίχρονο 56 – 36] 
Τα δεκάλεπτα : 30 – 18, 26 – 18, 19 – 16 & 13 –22.
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Γιασαρης Γρηγ. & Ζέστας Αλεξ.): Δαουλάρης 24 (5), Κόμματος 28 (2), Καλεμτζάκης 3 (1), Μηλιώνης 2, Χαλκιάς 7 (2), Γουλας 11 (1), Γκανέτσας 4, Περρωτής 10, Αργυρούλης, Ζέϊκος, Παπαζήσης, Καμπούρης.
ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης 11, Σιώπκας Δημήτρης 4, Ημερίδης Χαράλαμπος 22 (1), Πούλος Παναγιώτης 12 (2), Κούτουλας Κων/νος 10 (2), Σιδηρόπουλος Παν. 3, Τσελέκης Ελευθ. 3 (1), Παπαδόπουλος Συμεών 6, Ζεϊμπεκίδης Παν. 3 (1), Κυρήκος Μηνάς (συμμετοχή), Βαρβούτας Στυλ.. 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Σαρακενίδης Π. & Χρυσάφης (Μέτριοι με πολλά αδικαιολόγητα λάθη)
Επόμενη αγωνιστική : ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΠΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (18/10/2015 και Ω/17:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.