Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Τρεις νεαρές ρομά έκλεψαν σούπερ μάρκετ


Συνελήφθησαν χθες (29-10-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών 3 γυναίκες ηλικίας 17, 20 και 26 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν λίγη ώρα νωρίτερα από κατάστημα super market διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 160 ευρώ. Τα παραπάνω κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους επιμελώς κρυμμένα και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του καταστήματος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΙΑ ΡΟΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 3ο ΟΡΟΦΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΟΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ,,,ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΕ ΦΩΣ (ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ) ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ!!!!...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους φοβάται η ένδοξη άστυ...νομια. Τα κάνουν πάνω τους... Μόνο κανέναν που χρωστάει στο δημόσιο μπορούν να πιάσουν και μάλιστα με τρομερή επιχείρηση.... Τους τσιγγάνους κοτ κοτ κοτ. Για αυτο κάνουν και θα κάνουν οτι θέλουν. Χαιρετισμούς στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.