Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέσσερις λόγοι για να συμπεριλάβεις το νέρο με λεμόνι στο πρωινό σου


1. Βοηθάει στην καθημερινή αποτοξίνωση:
Μπορεί τα λεμόνια να είναι όξινα, ωστόσο είναι μια εξαιρετική πηγή αλκαλικής τροφής ικανή να εξισορροπήσει το PH του σώματός σου. Παράλληλα διατροφολόγοι υποστηρίζουν πως ο συνδυασμός νερού με λεμόνιενεργοποιεί το συκώτι ώστε να αποβάλλει τις τοξικές ουσίες.
2. Ενεργοποιεί το πεπτικό σου σύστημα:
Αυτός ο απλός ωστόσο θαυματουργός συνδυασμός βοηθά το πεπτικό σύστημα και βελτιώνει την δυνατότητα του οργανισμού να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά και να βελτιώσει την διαδικασία της πέψης.
3. Βοηθάει στο χάσιμο βάρους:
Ο χυμός λεμονιού εμπεριέχει πηκτίνη, μία υδατοδιαλυτή ίνα, που βοηθάει σημαντικά στην αποβολή βάρους. Και εάν συνήθιζες να πίνεις μία κούπα τσάι το πρωί με ζάχαρη ή μέλι, τότε αυτό το ρόφημα θα μειώσει κατά πολύ τις θερμίδες που λαμβάνεις ημερησίως.
4. Βοηθάει στις καούρες:
Όταν πηγαίνεις για ύπνο με γεμάτο στομάχι, ή στην περίπτωση που έχεις την ενοχλητική καούρα ή ακόμη και πρησμένη κοιλιά πιθανότατα το επόμενο πρωί αυτό να έχει αντίκτυπο στον οργανισμό σου. Ωστόσο χάρη στο ζεστό νερό θα μπορέσει ο οργανισμός σου να καθαρίσει, ενώ η φλαβόνη που εμπεριέχει το λεμόνι θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις αμέσως ανακουφισμένη.
Πηγή: madamefigaro.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.