Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιλύεται το πρόβλημα μεταφοράς των εργαζομένων της Επιχείρησης Καταρρακτών


Συνάντηση είχε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ και Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Έδεσσας κ. Γιάννης Μουράτογλου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά την οποία συζητήθηκαν - μεταξύ άλλων - τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την προηγούμενη Απόφαση για τη μεταφορά των εργαζομένων της επιχείρησης των Καταρρακτών.
   Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε για κατάθεση τροπολογίας, με την οποία θα επιλυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει για τη μεταφορά των εργαζομένων των Καταρρακτών στις υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας.
    Για το σκοπό αυτό ζητήθηκε από τη νομική υπηρεσία της ΚΕΔΕ η επεξεργασία σχεδίου της τροπολογίας, που θα κατατεθεί εντός της ημέρας, προκειμένου να αποτελέσει νόμο του Κράτους το συντομότερο δυνατό.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. αυτος που κατηγορουσε οτι αυτη η κυβερνηση πρεπει να φυγει το συντομοτερο και οτι ειναι επικινδυνοι τωρα παρακαλαει για να του λυσουν προβληματα του δημου που ο ιδιος και οι παρειτσα του δημιουργησαν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να επιλυθει το προβλημα με τους εργαζομενους να μην χασει κανενας την δουλεια του αυτες τις δυσκολες συγκυριες ομως πρεπει να δουνε ξανα το θεμα του μαγαζιου δεν πρεπει ο δημος να το αφησει πρεπει να βρεθει τροπος να κρατηθει χωρις φαγοποτια και μαιμουνιες διοτι εκει δεν φταινε μονο οι εργαζομενοι φταινε ολοι ακομα και αυτοι που σημερα κανουν αντιπολιτευση υποτιθεται αλλα εδω μουγκα..φταινε και ολοι οσοι διοιηκησαν εκτος απο τους αιρετους..ολοι μαζι τα φαγανε και σημερα κρυβονται πισω απο την λυση και εκκαθαριση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουράτ πες που πήγαν τα φαγωμένα και άσε τα σάπια που λυπάστε τους εργαζόμενους, ξεκίνα από τους μισθούς που χρωστάτε και μετά βλεπουμε που θα εργαστούν, πέρσι το ίδιο δελτίο τύπου βγάλατε. Ακκαθαριστές ε Ακκαθαριστές , άκου εκεί συνεχίζουν προσλήψεις σε ένα μαγαζί με ταμείο μείον και το μόνιμο προσωπικό να κάθετε. Για να μάθει ο κόσμος ε, διαφορετικά πες στο δημοτικό συμβούλιό ότι ειναι ψέμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.