Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ζωντανή" η Κύπρος για τα μπαράζ, στα τελικά Ιταλία, Βέλγιο και Ουαλία


Tην πρόκριση τους στο τελικά του Euro 2016 πανηγύρισαν Βέλγιο και Ουαλία. Οι "κόκκινοι διάβολοι" πέρασαν άνετα από το "Estadi Nacional", κερδίζοντας με 4-1 την Ανδόρα. Ναϊνγκολάν (19'), Ντε Μπράινε (42'), Αζάρ (56' πεν.) και Ντεπουάτρ (64') οι σκόρερ των νικητών (είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Αζάρ στο 78'), ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά ο Λίμα (51' πεν.).
Στα γήπεδα της Γαλλίας θα βρεθεί και η Ουαλία, παρά την ήττα της με σκορ 2-0 (71' Τζούριτς, 90' Ιμπίσεβιτς) από την Βοσνία και αυτό διότι η Κύπρος πέρασε θριαμβευτικά από το "Teddy Stadium" νικώντας με 2-1 το Ισραήλ! Αποτέλεσμα με το οποίο οι Κύπριοι κρατούν ακέραιες τις ελπίδες τους για την 3η θέση. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Βοσνία και το Ισραήλ πάει στο Βέλγιο. Εφόσον η Κύπρος κερδίσει την Βοσνία και το Ισραήλ δεν πάρει τρεις βαθμούς κόντρα στο Βέλγιο, τότε η Κύπρος είναι αυτή που κατακτά την 3η θέση στον όμιλο και την "ζαριά" στα μπαράζ!
Ο Ντόσα Τζούνιορ στο 58' άνοιξε το σκορ για τους Κύπριους και στο 76' ο Μπιτόν ισοφάρισε για τους Ισραηλινούς με "κεραυνό" εκτός περιοχής. Όμως ο Δημητρίου στο 80ο λεπτό νίκησε τον Μαρσιάνο μέσα από την περιοχή για το τελικό 1-2!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.