Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Μαύρη» επέτειος σήμερα για τον ΠΑΟΚ


Ούτε αυτή τη χρονιά δεν ξεχάστηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έξι “αετόπουλα” που την 4η Οκτωβρίου του 1999 έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.
Παρόντος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήρθε με το ιδιωτικό του ελικόπτερο, τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής στα Τέμπη επιμνημόσυνη δέηση για τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πριν από 16 χρόνια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο.

Πλήθος φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν τους νεκρούς τους.
Ο χρόνος σταμάτησε στις 4:30 τα ξημερώματα στα Τέμπη...
Το τουριστικό λεωφορείο, που μετέφερε 77 οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στην προσπάθειά του να προσπεράσει και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι. Αυτή η σύγκρουση σκόρπισε το θάνατο στα έξι «αετόπουλα», καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.
Ο Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 χρόνων), ο Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 χρόνων), η Χριστίνα Τζιόβα (18 χρόνων), ο Αναστάσιος Θέμελης (22 χρόνων), ο Γεώργιος Γκανάτσιος (22 χρόνων), ο Κυριάκος Λαζαρίδης (17 χρόνων), όλοι μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, καθώς και o Αστέριος Αγκζιώτης 68 χρόνων, ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα, δεν πρόκειται να σβήσουν από τις μνήμες μας. Ο πιο... ταξιδιάρικος λαός είναι σίγουρα πιο «φτωχός».
onlarissa.gr, paok24

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.