Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Εντοπίσθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (φωτο)


Η ενδελεχής έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, οδήγησαν στη σύλληψη 49χρονου για κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε χθες (29-10-2015) το πρωί στην Αριδαία Πέλλας και κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε αποθήκη ιδιοκτησίας του σε Toπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας, συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 504 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. 
Ο συλληφθείς, που και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Από το Μικροχώρι ή την Άνω Κορυφή ή το Αετοχώρι!
      Διάλεξε!

      Διαγραφή
  2. Καλά είναι κάποτε να αρχίσετε να τους ονομάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε επιτέλους το φυτό ελεύθερο όπως έχουν κάνει ένα σορό άλλες χώρες, έχει τόσες ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.