Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας


ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Έδεσσας εκφράζει την αγανάκτηση του απέναντι στη διοίκηση του Αερωπού Έδεσσας.
Κύριοι θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεστε για την συμπεριφορά που είχατε απέναντι στον Σύνδεσμο μας και στον απλό φίλαθλο κόσμο του Π.Α.ΟΚ. που ήρθε το Σάββατο 24/10/2015 να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Αερωπός-Π.Α.Ο.Κ.
Θα πρέπει να ντρέπεστε για την επιβολή εισιτηρίου 10 euro. Την στιγμή που αποτελείτε ερασιτεχνικό σωματείο και δεν έχετε το δικαίωμα επιβολής εισιτηρίου.
Θα πρέπει να ντρέπεστε για την χουντική (με την βοήθεια της αστυνομίας) απαίτηση σας να αφαιρέσουμε τα διακριτικά με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ για να εισέλθουμε στο ΔΑΚ Έδεσσας. Είστε τόσο αστείοι που δεν επιτρέψατε την είσοδο σε παιδάκια 8 και 10 χρονών επειδή τα ρούχα τους έφεραν τον Τεράστιο ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.
Θα θέλαμε να θυμίσουμε στους μίζερους κομπλεξικούς διοικούντες του Αερωπού Έδεσσας ότι ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Έδεσσας είναι ο ΜΟΝΟΣ Σύνδεσμος που σας τίμησε για την άνοδο σας στην Α1.
Να σας θυμίσουμε ότι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. είναι ο μόνος που σας τιμάει με φιλικούς αγώνες κάθε χρόνο (φιλικοί αγώνες στην πόλη της Έδεσσας που ενισχύουν οικονομικά την ομάδα σας καθαρά και μόνο από την παρουσία Οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.).
Να σας θυμίσουμε κύριοι όταν ερχόσασταν στον Σύνδεσμο μας και παρακαλούσατε για την ηθική μας στήριξη στην ομάδα σας εναντίων γνωστής ομάδας της αθήνας.
Δυστυχώς κύριοι λάβατε την καλοσύνη μας ως αδυναμία.
Θέλουμε σαν Σύνδεσμος να ζητήσουμε συγνώμη στην ΟΜΑΔΑ του Π.Α.Ο.Κ. που οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να την στηρίξουμε όπως ΜΟΝΟ εμείς ξέρουμε.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όλους τους Οπαδούς και Φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. που παρά τις προσπάθειες μας δεν κατέστη δυνατόν να εισέλθουν αξιοπρεπώς στο ΔΑΚ Έδεσσας και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Υ.Γ.1 Τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς
Υ.Γ.2 Έχει ο καιρός γυρίσματα…
Υ.Γ.3 Δείτε σε ποιους οπαδούς απαγορευσατε την είσοδο 
Υ.Γ 4 Νίκο γερά
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Παιδιά για τις βρισές που ακούστηκαν μπροστά στα οκτάχρονα και στα δεκάχρονα δεν θα πείτε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντάξει μην τρελλαίνεστε....πέρσι ήρθατε , και βρίζατε την πολή, εδεσσαίοι όντας....!!!! χώρια της όποιες ζημιές κάνατε....φέτος ήσασταν 30 άτοα μέσα, και δεν είναι πάνω από 2-3 άτομα, μικρα όπως στις φωτο ( που υπάρχει νόμος που λέει ότι μέχρι μια ηλικία δεν πρέπει να ειναι ασυνόδευτα..) αφήστε λοιπόν τα βαρύγδουπα λόγια....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιες ζημιες γινανε βρε προπαγανδιστη???θα μιλησετε κιολας ηθικολογοι που περυσι αποθεωνατε παικτη του αερωπου που εδωσε κλωτσια σε πεσμενο παικτη του Π.Α.Ο.Κ. .Τα παιδακια και αλλα πιστιρικια εως 14 ετων μαθητες της πολης της Εδεσσας ηταν πανω απο 20 αλλα στα αλλα ματς οταν πανε για να φωναξουν για τον Αερωπο τα αφηνετε να μπουνε ασυνοδευτα ...λοιπον για να τελειωνουμε οι κακοι δν ειναι παντα αυτοι με τα μαυρα ... ο Π.Α.Ο.Κ. στην ασπρομαυρη Εδεσσα δν θα χασει ποτε και αυτο σας ποναει

      Διαγραφή
  3. Τραγικοι για μια ακομα φορά. .ανακοινωση δοιηκησης κ οχι σφ ειναι αυτη που αναρτισατε.. προφανως δικαιολογιστε παραπανω για τη ΜΗ παρουσιας κ τπτ παραπανω... γελαει οι πετρες του ΔΑΚ Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τεραστια ομαδα σας περσι ηρθε με χουλιγκανισμο για να παρει την προκριση στο κυπελλο. Και οσοι γραψατε αυτη την αθλια ανακοινωση μαθετε πρωτα πως ο τεραστιος παοκ πηρε περσι το πρωταθλημα, πως συμπεριφερεται σε ολες τις ομαδες σχετικα με τα φιλικα και μετα μιληστε. Υ. Γ. Ξερετε με ποσους παικτες παιζεται το χαντμπωλ ή θελετε βοηθεια?? Αντε στην τ(ρ)ουμπα. Μονο για εκει ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετοι μην πουλάτε παοκτσιδιλικι. Πέρυσι η διοηκηση τ ΠΑΟΚ έλεγε ότι παίζει φιλικά μόνο στη έδρα της. Αλλα που ν ξέρετε με αυτούς που σας πουλάνε πρόλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε λαχανο καθε χρονο ερχεται ο ΠΑΟΚ για φιλικα και τιμητικη πλακετα εχει δωσει ο συνδεσμος του ΠΑΟΚ για την ανοδο αλλα αυτα δν σας αρεσει να τα ξερετε

      Διαγραφή
    2. Έχεις πάει ποτέ στην μίκρα? Τι λέω τώρα εεε?

      Διαγραφή
    3. αν κατσουμε να βαλουμε το που εχω παει εγω και π εσυ θα πρεπει να ζησεις κανα 5 φορες ακομα για αν ξεκινησουμε συζητηση

      Διαγραφή
    4. Καταλαβα... δν ξερεις οτι στ μικρα παιζει ο παοκ. Αυτο περιμενα. Χαχαχα

      Διαγραφή
    5. εχω παει βρε τρομπα αλλα δν θα κατσω να σ απολογηθω κιολας, μας τα εχετε κανει τσουρεκια φτανει

      Διαγραφή
  6. ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φανερωσου και εσυ και πες μας τι ομαδα εισαι

      Διαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρικυμμια εν κρανιω.. κοψτε τα ντραγκια ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ρε παιδια !τραμπουκισμους και βρισιές σε όλους κάνετε παντα !ακομη και τα 10χρονα που ειναι στο γήπεδο βρίζουν και φτύνουν τους παίκτες !ειστε τραγικοί ...επίσης νομιζω οτι δεν ξέρετε που παιζει χάντμπολ ο ΠΑΟΚ στην θεσσαλονικη !α!και ελπίζω να ξέρετε πτι οταν παίζετε στην έδρα έδρα σας δεν έχετε ουτε 25 άτομα ατο γήπεδο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φημες οτι ενα μπεμπης με διακριτικα του ΠΑΟΚ καταφερε και εισηλθε στο γηπεδο και μεσα απο την κουνια μετετρεψε το μπιμπερο σε μολοτοφ και το πεταξε στους αξιους και γεματο ηθος φιλους του αερωπου που αποθεωνουν παικτες που κλωτσανε πεσμενους συναθλητες τους

      Διαγραφή
  10. Ναι είδαμε και τα αλλα τα μικρά που ηταν στο γήπεδο ποια ηταν η συμπεριφορά τους !!ιδια ακριβως με αυτη των υπολοίπων !!βρισιες και τσαμπουκάδες πίσω απο το πλήθος και την κουκούλα ...δικαίωμα σας να υποστηρίζετε οτι θέλετε αλλα μην το παίζετε και θιγμένοι !γτ στο κάτω κάτω δεν έχετε ιδέα ουτε απο κανόνες ουτε απο αθλητισμό ουτε απο παιδεία !δεν ξέρετε καν ποια ειναι η έδρα στην θεσσαλονικη η αν το γνωρίζετε θα ξέρετε επίσης οτι οταν παίζετε στην έδρα σας στο γήπεδο εχει 20-30 άτομα κοινό οι οποίοι ειναι οι γονείς των παιδιών που παίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. I KYRIA POY ANARTISE TO UEMA DE EPREPE LIGO NA CAXTI , KATERXIN OLA EINE ENA CEMA KAI MISO APLOS UELANE KATEI MAGKES NA MPOYKAROYNE STO TZAMPA UA JEXASANE PERISEI STO KYPELO OTEI KLECANE TA EISITIRIA GIA NA MPOYKAROYNE MESA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα όσα όμορφα και ωραία γράφονται μετά την ανακοίνωση του Συνδέσμου μας. Ουδέποτε προκαλέσαμε οποιαδήποτε φθορά εντός και εκτός ΔΑΚ Έδεσσας. Ουδέποτε σαν Σύνδεσμος δεν μπήκαμε τζάμπα στο ΔΑΚ Έδεσσας. Ουδέποτε επιτρέψαμε στους συνοπαδούς μας να βρίσουν οτιδήποτε έχει σχέση με την πόλη της Έδεσσας (παρά τις όποιες προκλήσεις). Μην ξεχνάτε ότι είμαστε από την πόλη της Έδεσσας και γνωρίζουμε πολύ καλά τις αποφάσεις της διοίκησης του αερωπού που πάρθηκαν για την εν λόγω αναμέτρηση. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν μέλη του Συνδέσμου μας στην διοίκηση του αερώπου. Μην ξεχνάτε ότι αρκετά μέλη του Συνδέσμου μας αποτελούν τους βασικούς χορηγούς της ομάδος του αερωπού. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του αερωπού δεν επιθυμούσε την παρουσία μας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ποιος παραποιεί την αλήθεια λοιπόν και την παρουσιάζει διαφορετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα όσα όμορφα και ωραία γράφονται μετά την ανακοίνωση του Συνδέσμου μας. Ουδέποτε προκαλέσαμε οποιαδήποτε φθορά εντός και εκτός ΔΑΚ Έδεσσας. Ουδέποτε σαν Σύνδεσμος δεν μπήκαμε τζάμπα στο ΔΑΚ Έδεσσας. Ουδέποτε επιτρέψαμε στους συνοπαδούς μας να βρίσουν οτιδήποτε έχει σχέση με την πόλη της Έδεσσας (παρά τις όποιες προκλήσεις). Μην ξεχνάτε ότι είμαστε από την πόλη της Έδεσσας και γνωρίζουμε πολύ καλά τις αποφάσεις της διοίκησης του αερωπού που πάρθηκαν για την εν λόγω αναμέτρηση. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν μέλη του Συνδέσμου μας στην διοίκηση του αερώπου. Μην ξεχνάτε ότι αρκετά μέλη του Συνδέσμου μας αποτελούν τους βασικούς χορηγούς της ομάδος του αερωπού. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του αερωπού δεν επιθυμούσε την παρουσία μας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ποιος παραποιεί την αλήθεια λοιπόν και την παρουσιάζει διαφορετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Κουρουτσίδη σας απαντώ ως απλός φίλαθλος του Αερωπού: γενικά δεν πρέπει να επιτρέπεται η είσοδος στους φιλοξενούμενους στο ΔΑΚ Έδεσσας λόγω της ανυπαρξίας οποιουδήποτε μέτρου ασφάλειας μεταξύ αντιπάλων "οπαδών". Ιδιαίτερα για τον παοκ είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των οργανωμένων της Έδεσσας σε προηγούμενους αγώνες προς τους παίκτες του Αερωπού. Φτυσίματα, βρισιές, ακόμα και προσπάθειες να χτυπήσουν παίκτες έχουν σημειωθεί. Τέλος ξέρουμε το σκηνικά τραμπουκισμών σε Εδεσσαίους, φιλάθλους άλλων ομάδων που στηρίζουν ενεργά όμως τον Αερωπό, με αφορμή τους αγώνες με τον παοκ. Όσοι ασχολούμαστε πραγματικά δεν τρώμε κουτόχορτο...Υ.Γ. Πέρσι ήταν εδεσσαίοι οι παοκτσήδες που μπήκαν στο γήπεδο και διέκοψαν τον αγώνα, ενώ είχε ρυθμό και προβάδισμα 3 γκολ ο Αερωπός, με αποτέλεσμα να κερδίσει ο παοκ?

      Διαγραφή
    2. 8 σειρες ουτε μιση αληθεια,περυσι ηταν οι Εδεσσαιοι ΠΑΟΚτσηδες που βοηθησαν ωστε να τελειωσει ο αγωνας ομαλα μετα τη απαραδεκτη ενεργεια του τερματοφυλακα του Αερωπου να κλωτσησει πεσμενο αθλητη του ΠΑΟΚ ενεργεια που την αποθεωσαν οι (π)ηθικολογοι οπαδοι του Αερωπου.

      Διαγραφή
  14. χαχαχαχα....ΦΟΒΕΡΑ σχολια αντι-ΠΑΟΚτσηδων που προσπαθουν να μας πεισουν οσο το δυνατον καλυτερα οτι περιμενουν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ να κανει καποιο στραβοπατημα για να κραξουν...παιδια που εχουν μεγαλωσει απο μικρα αντι-ΠΑΟΚτσηδες και οσο μεγαλωνουν μεγαλωνει και το μισος τους για τον ΠΑΟΚ γιατι πολυ απλα βλεπουν τους περισσοτερους γυρω τους να ειναι ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚ συνεχεια να μεγαλωνει(και μαλλον αυτο δεν τους αρεσει και πολυ αυτο)
    1)περσυ ηρθαμε και βριζαμε????(ουτε 1 συνθημα δεν ακουστηκε για την ομαδα του αερωπου γιατι πολυ απλα την σεβομασταν(στο παρελθον) και γενικως δεν ειχε γινει τιποτα περσυ οποτε οχι ψεματα!)
    2)υλικες ζημιες????(που? στα ονειρα σου?)
    2+1)για τον νομο δεν ξερω και ουτε θελω να το παιξω εξυπνος αλλα δεν τον εχω ακουσει ποτε..μπορει να υπαρχει μπορει και οχι
    4)για τους αεκτσηδες οταν ειχαν ερθει πριν 2-3 χρονια και δεν ειχε αρκετη αστυνομευση και ειχαν κανει πολλες φασαριες μόκο??!!!!??..αλλα βεβαια ο ΠΑΟΚ σας ποναει επειδη η πολη ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ!!
    5) η μη παρουσια μας στο δακ οφειλεται στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ επιβολη εισητηριου απο τους ''κυριους'' του αερωπου...και μαλιστα 10ευρω!.....ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ....μονο οικονομικη ενισχυση..και αυτην εννοειται την πληρωνεις ΑΝ θελεις
    6)για τα παιδικια του ΠΑΟΚ λετε αλλα ολοι εσεις δεν κοιταζεστε μεταξυ σας ...ειστε ολοι αρειανοι-αεκτσηδες-παναθηναικοι-ολυμπιακοι...και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚτσηδες...τις προκλησεις απο μερους σας τα προηγουμενα χρονια δεν τις θυμαστε...οταν βριζατε τον ΠΑΟΚ και εμεις απλως δεν σας διναμε σημασια γιατι πολυ απλα σεβομασταν και δεν θελαμε να βρισουμε ουτε τον αερωπο ουτε τα παιδια που επαιζαν χαντμπολ
    6+1)ΜΠΑΟΚ= Μεγαλος ΠΑΟΚ
    ΥΓ)ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.....ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ... ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!...ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.