Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σίπκας βοηθός διαιτητή στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ


Ο Γιώργος Κύζας θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Η ΚΕΔ όρισε τον ρέφερι από τη Δράμα στην αναμέτρηση του «Καραϊσκάκη», με βοηθούς τον Αλεξέα από την Μεσσηνία και τον Σίπκα από την Πέλλα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Καλογερόπουλος (Αθήνας).











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. μαλλον βοηθος του Ολυμπιακου θα ειναι οπως κ περσυ στο κυπελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακίες... Δε χρειάζεται βοήθεια ο Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!!) ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,,,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΤΑ ΓΕΝΙΑ....πχ ΦΕΤΟΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ (δηλ. μπηκαν στη σχετικη λιστα) ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΟ" ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ "ΡΕΤΙΡΕ" ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ??/....ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ...ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.