Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα


«Τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε» είναι το βασικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του προεκλογικό σποτ, που βασίζεται στο τρίπτυχο «Τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε».
Στο σποτ περιλαμβάνονται σκηνές από τα εγκαίνια του γραφείου του κ. Τζιτζικώστα στην Αθήνα και τις συζητήσεις, τις οποίες είχε με τους πολίτες που παρευρέθησαν εκεί.
«Σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία» λέει στην αρχή του βίντεο ο υποψήφιος, ενώ στο κλείσιμο ακούγεται να αναφέρει: «Όλοι μαζί. 
Με τους πολίτες, για τους πολίτες. Τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. "ΔΕ ΜΑΣ ------ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ"...ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ "ΚΟΥΤΑΛΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ....ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έχει την Καραμπελα μαζί του σιωπή όλοι. Το αφεντικό μίλησε. Αφού στα μπλοκς ολα αν γράψεις κάτι για αυτήν δεν το δημοσιεύουν ακόμα και επώνυμα... Ετσι δεν είναι καρατζόβα? Σαν πεινασμένα σκυλιά κάνετε για το ξεροκόμματο που σας πετάει. Αηδία ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον φίλο του τον υπόδικο Μουγκά ακόμα ο Μιτσικωστας εε ο τζιτζικωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω ο ανθρωπος στην Πελλα θα μπορουσε να κανει την μεγαλη διαφορα και επελεξε τις υπογραφες των διδυμων Θεοδωριδη-Σταμκου, για να βρει πονοκεφαλο. Ηδη παλαια και νεα στελεχη εργαζονται πυρετωδως εναντιον του και στο τελος ο Μειμαρακης απο το πουθενα θα γινει μαγκας. Αν και ΠΑΟΚ ρε Αποστολη, τι δουλεια εχεις εσυ με εναν γαυρο και εναν α-μπαλλο; Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΜΕΙΜΑΡΑΚΙΚΟΙ" ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙ-ΣΠΙΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ {ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ} ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο <<1,31 Π.Μ>> ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΔΥΜΟ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.