Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για εκβιασμό με ροζ βίντεο συνελήφθη ο Σισέ!


Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ματιέ Βαλμπουενά, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, με την γαλλική Le Figaro, να δημοσιεύει την είδηση περί σκανδάλου εκβιασμού με θύμα τον ποδοσφαιριστή της Λυών.
Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναικού, Τζιμπρίλ Σισέ, έχει τεθεί υπό κράτηση μαζί με άλλα τρία άτομα στο πλαίσιο έρευνας που σχετίζεται με πιθανό εκβιασμό του διεθνή Γάλλου ποδοσφαιριστή , Ματιέ Βαλμπουενά, με αφορμή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί ο τελευταίος. 
Σύμφωνα με τα έχουν γίνει γνωστά, το ροζ βίντεο βρέθηκε στην κατοχή των άλλων τριών συλληφθέντων και όχι του Σισέ, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για συμμετοχή σε εκβιασμό. 
Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από έρευνες της αστυνομίας στις Βερσαλίες, ενώ τα ΜΜΕ στη Γαλλία αναφέρουν πως με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, είναι θέμα χρόνου o Σισέ να αφεθεί ελεύθερος.
Πηγή: sport-fm.gr 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΑΛΑ ...ΕΔΩ Ο ΓΥΦΤΟΣ" ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ 300.000 ΕΥΡΩ!!! ΜΑ ΤΙ ΓΥΦΤΟΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ?...ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ, ΠΛΕΟΝ "ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.