Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στο ΝΒΑ: Αναίσθητος σε οίκο ανοχής βρέθηκε ο Λαμάρ Όντομ - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος


Αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα βρέθηκε ο πρώην σταρ του ΝΒΑ και πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Λαμάρ Όντομ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος πρώην αθλητής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε αναίσθητος από μία από τις εκδιδόμενες στον οίκο ανοχής, με σάλια να τρέχουν από το στόμα του.
Ο ιδιοκτήτης του «Ράντσου του Έρωτα», η λειτουργία του οποίου είναι νόμιμη στη Νεβάδα, δήλωσε ότι ο Όντομ βρισκόταν στον οίκο ανοχής από το Σάββατο, «γιατί ήθελε να ξεφύγει απ” όλους και απ” όλα και απλά να περνάει καλά».
Κατά τον ίδιο, ο πρώην παίκτης ομάδων του ΝΒΑ όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι Μαϊάμι Χιτ, οι Ντάλας Μάβερικς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς, έπαιρνε κάποιου είδους φυτικό Βιάγκρα και, με την άφιξή του, είχε καταναλώσει μισό μπουκάλι κονιάκ.
Ο Όντομ, ο οποίος έχει δύο δαχτυλίδια πρωταθλητή ΝΒΑ στην κατοχή του, παντρεύτηκε: την Καρντάσιαν το 2009 σε μια εντυπωσιακή τελετή, αλλά χώρισαν το 2013, έπειτα από αίτηση της Καρντάσιαν.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.