Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαριά ήττα της Κρύας Βρύσης στην έδρα της από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (φωτο)


Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε στην έδρα της η ομάδα της Κρύας Βρύσης, στον Κυριακάτικο αγώνα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Λόγω της αναβολής των τοπικών πρωταθλημάτων, το γήπεδο ήταν κατάμεστο από τους φιλάθλους της περιοχής, που τελικά όμως έφυγαν απογοητευμένοι, αφού η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Απόλλωνα δεν ήταν και η καλύτερη.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους ρυθμούς για τους γηπεδούχους, αφού πολύ νωρίς δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο 17' με προβολή του Ερκαν, να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Ακολούθησε και η ψυχρολουσία 5' αργότερα στο 22΄  με τον Τσέκο να ζευγαρώνει τα τέρματα των φιλοξενούμενων κάνοντας το σκορ 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.  
Οι παίκτες του Νίκου Παπανώτα έδειχναν ότι δεν είχαν βρει την σωστή θέση και στην επανάληψη ανεβάζοντας τους επιθετικούς τους ρυθμούς και κάνοντας κάποιες αλλαγές στο ρόστερ,  απείλησαν κάποιες στιγμές την αντίπαλη εστία,  χωρίς ουσία όμως παρά μόνο στο 70' με πολύ ωραίο πλασέ του Γιώργου Παπαδόπουλου από το κέντρο, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ιβιτς στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 1-2 δίνοντας έτσι ελπίδες για ισοφάριση . Στο τελευταίο 20' η άμυνα της Αλεξανδρούπολης οχυρώθηκε πίσω για τα καλά, μην αφήνοντας να παραβιαστούν τα δίχτυα τους, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μετακόμισαν όλοι στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να αφήσουν ξεκρέμαστα τα μετόπισθεν και στο 1' των καθυστερήσεων να δεχτούν το τρίτο γκολ από τον Κριεζή που μπήκε με αλλαγή.
Η ομάδα του Εθνικού απέδρασε πανηγυρίζοντας  έτσι από την Κρύα Βρύση με ένα σπουδαίο διπλό έχοντας στις αποσκευές της το τρίποντο της νίκης.
Μελανό σημείο του αγώνα στα τελευταία λεπτά στις πολύ δυνατες προσπάθειες των γηπεδούχων ο τραυματισμός στο φρύδι του πολύ δυνατού αμυντικού Παναγιώτη Μισαηλιδη που συνέχισε όμως τον αγώνα μέχρι τέλους.
Η τριπλέτα της διαιτησίας ήταν του ΣΔ Καστοριάς Σιδερίδη, Γκετσόπουλο , Παπαδάκη
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(77' ΚΙΤΣΑΣ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΡΕΓΟΥ ΒΟΤΑΡΗΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(82' ΦΛΑΡΟΥΝΤΖΟΣ) ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΙΒΙΤΣ ΝΗΡΛΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ(65' ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ ΘΑΝΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΕΡΚΑΝ(67' ΚΡΙΕΖΗ) ΤΣΕΚΟΣ(80'ΑΜΠΡΑΧΑΜΙ) ΓΟΝΙΑΔΗΣ (85' ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ)
 Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.