Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπές κυκλοφορίας και πλημμύρες λόγω έντονης βροχόπτωσης στην Kεντρική Μακεδονία


Aπό το πρωί της 11-10-2015, στην επαρχιακή οδό Κουφαλίων - Πολυκάστρου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Καμποχωρίου στο Κιλκίς, διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων λόγω κάλυψης του οδοστρώματος από μεγάλη ποσότητα υδάτων, που προκλήθηκαν από έντονη βροχόπτωση.
Η Κυκλοφορία πραγματοποιείται μέσω επαρχιακής οδού Ευρωπού - Τούμπας και Αξιούπολης – Γοργόπης.
     Από το απόγευμα της 11-10-2015 στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγίου Παύλου - Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω έντονης βροχόπτωσης. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς. ( Πρωινές ώρες σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων, στο σημείο αυτό αποκαταστάθηκε)
     Από τα ξημερώματα της 12-10-2015 στο 3ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Γρίβας - Μ.Λιβαδίων στο Κιλκίς λόγω έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκε καθίζηση με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.