Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εδεσσαϊκός 0-0: Μηδέν εις το πηλίκο (φωτο)


Σε ''παρωδία'' εξελίχτηκε το υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής της Α1 κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών την Κυριακή, όπου η πάλε ποτέ ισχυρή Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχτηκε την υποτίθεται ισχυρή ομάδα του Εδεσσαϊκού .
Το παιχνίδι δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλαιές καλές μέρες που έχουν περάσει οι δυο πάλε ποτέ κορυφαίες ομάδες του Νομού στα σαλόνια των Εθνικών Κατηγοριών.
Οι άδειες κερκίδες με παρουσία λιγοστών ρομαντικών φιλάθλων, που τα έβαζαν με την διαιτησια και έφυγαν απογοητευμένοι από την παρουσία της αγαπημένης τους ομάδας.
Η νεανική ομάδα της Αναγέννησης δεν πάτησε καν στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων σημειώνοντας μια πολύ μέτρια εμφάνιση.
Στον αντίποδα η ομάδα των Τραιανοφόρων που έχει κάνει μεγάλες και ηχηρές μεταγραφές και έχει θέσει υψηλούς στόχους ανόδου, απογοήτευσε για μια ακόμη φορά, αφού η απόδοση των παικτών και το τελικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι της Διοίκησης και οι φίλαθλοι της ομάδος. Σαφώς είχαν πιο οργανωμένη εικόνα και ειδικά στο τελευταίο 10 λεπτο, κατασκήνωσαν στα καρέ των γηπεδούχων, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι προσπάθειες του Δημήτρη Λαφαζανίδη και του Παπαουλίδη απέβησαν άκαρπες.
Κορυφαία στιγμή του αγώνα στο 7' όταν ο Λαφαζανίδης έχασε μοναδική ευκαιρία μπροστά στην εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και την έστειλε ψηλά άουτ. Και στο 75' σέντρα από πλάγια του Λαφαζανίδη με αποδέκτη τον Παλημάνη σε πλεονεκτική θέση, το πλασέ του οποίου έφυγε μόλις αουτ. Στο 90' σε εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Λαφαζανίδη, ο νεαρός εξελίξιμος πορτιέρο των γηπεδούχων Αλέξανδρος Σαββουλίδης με θεαματική επέμβαση κράτησε το μηδέν στα δίχτυα του.
Η τριπλέτα της διαιτησίας των Ταγκαλίδη Κύρου Σταμανίκη ήταν καλή και αδικαιολόγητα δέχτηκε παράπονα από τους φιλοξενούμενους.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Εδεσσαϊκού έχει να αγωνιστεί απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών από το 2007 και μάλιστα ο πορτιέρο Δημήτρης Πασχαλίδης έπαιζε και τότε και τώρα.
Ακόμη πρέπει να πούμε ότι αντίπαλος στην πρώην ομάδα του έπαιξε και ο πορτιέρο Γιώργος Κατρατσέας του Εδεσσαϊκού, που έχει ζήσει κορυφαίες στιγμές κάτω από τα δοκάρια της Αναγέννησης.
Μια πρωτιά ακόμη όμως για την τριπλέτα της διαιτησίας που πρώτη φορά σφύριζε σε αγώνα μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ) ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ. ΜΠΙΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΒΣΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ (76' ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ) ΧΑΡΑΒΙΤΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ ΟΥΡΟΥΤΣΙ (80' ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ) , ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΤΖΙΟΣ (85'ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ) ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ 
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΝΤΙΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ) ΚΑΤΡΑΤΣΕΑΣ ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ(Λ.Τ 30' ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ) ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΠΕΤΡΟΒ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΒΟΤΑΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ ΠΑΛΗΜΑΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ ,ΜΕΤΑΞΑΣ (70' ΝΕΔΟΣ) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.