Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με αέρα πρωταθλητή ο Ηρακλής Άσπρου κέρδισε 2-0 τη Δόξα Ριζού


Συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του ο "ΗΡΑΚΛΗΣ" Άσπρου για την 5η αγωνιστική της Α1 κέρδισε στην έδρα του την φιλότιμη ομάδα της "Δόξας" Ριζού με 2-0.
Έτσι έχοντας το απόλυτο των νικών έφθασε στους 15 βαθμούς, όσους και ο Αλμωπός, ο οποίος όμως έχει ήδη πάρει προς το παρόν και έναν αγώνα χωρίς να αγωνιστεί (Γαλατάδες). 
Τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν ο Πατσιαβούρας στο 56' με πέναλτυ που κέρδισε ο συμπαίκτης του Ορφανίδης όταν προ κενής εστίας σπρώχτηκε στην προσπάθεια να στείλει με κεφαλιά την μπάλα προς την ανυπεράσπιστη εστία. Δέκα λεπτά αργότερα και αφού οι γηπεδούχοι είδαν τα δοκάρια να σταματούν τις προσπάθειες των παικτών του Ηρακλή, ήρθε η σειρά του αρχηγού των γηπεδούχων και πρώτου σκόρερ της Α1 Μπουρνάζη με κεφαλιά εξ επαφής να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλευόμενος όμορφη σέντρα του Αντωνιάδη. 
Να σημειωθεί ότι το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή, Παυλίδης και Λυμούσης κάνοντας rotassion, έδωσαν την δυνατότητα και σε άλλους παίκτες να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση, δείχνοντας αξιόλογα στοιχεία. Όμως το ισόπαλο αποτέλεσμα του ημιχρόνου προβλημάτισε την γηπεδούχο ομάδα και με την είσοδο του " Βάγγουρα" που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση και την ψυχολογία όλης της ομάδας, αλλά και του Μανδάλη, που αρχικά λόγω μικρού τραυματισμού, προφυλάχτηκε, ο οποίος πήγε περίφημα από την δεξιά πλευρά, στο β' μέρος, άλλαξαν την εικόνα του αγώνα φέρνοντας την μετέπειτα νικήτρια ομάδα συνεχώς στα καρέ των αντιπάλων γεγονός που αναμφισβήτητα ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.