Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαφήμιση ποδοσφαίρου: Ηρακλής Άσπρου - Μ.Α. Πέλλας 4-1 (φωτο)


Έναν πολύ δυνατό αγώνα είχαν την εύκαιρα να παρακολουθήσουν όσοι παραβρεθήκαν στο γήπεδο του Άσπρου την Τετάρτη, όπου η ομάδα του Ηρακλή, αντιμετώπισε την δυνατή ταξιαρχία του Μ.ΑΛ. ΠΕΛΛΑΣ. 
Κυριολεκτικά διαφήμιση ποδοσφαίρου, αφού οι φίλαθλοι χόρτασαν ποδόσφαιρο και γκολ.
Οι γηπεδούχοι έχοντας πιο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ, κατάφεραν να κερδίσουν στα σημεία και παρόλο το μέγεθος του σκορ, πραγματικά δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στους ταχυδυναμικούς παίκτες της Πέλλας.
Η ομάδα της Πέλλας που σίγουρα την αδικεί το τελικό σκορ, αγωνίστηκε πολύ δυνατά, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, αφού οι παίκτες ήταν επικίνδυνοι σε πολλά σημεία και  οι'' συγκυρίες'' ήταν η αιτία που το σκορ έφτασε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πάντως το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Πέλλας, αποτελεί πολύ δυνατό αντίπαλο για κάθε ομάδα.
Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής Άσπρου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με μόνιμο συγκάτοικο πια τον Αλμωπό και διατηρώντας έτσι σταθερά τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει εξαρχής.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 12' μετά από σέντρα του Ρέτζια από πλάγια ο Πατσιαβούρας από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στην αντεπίθεση ο Σαλίκας, εκμεταλλευόμενος άριστα λάθος χειρισμό του Αντωνιάδη, που δεν πρόλαβε την κεφαλιά, κλέβει την μπάλα και πλασάρει πολύ όμορφα τον Αποστόλου ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 40' ο Ρετζια εκμεταλλευόμενος την σύγχυση στα καρέ του Βελκόπουλου, στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους και πάλι.
Στην επανάληψη και στην πρώτη επίσκεψη του Άσπρου στα καρέ των αντιπάλων, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρέτζια, ο Ροκο Φλαβιο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-1. Στο 50' Ακυρώθηκε γκολ του Ρέτζια ως οφσάιντ.
Στο 65' ο Μπουρνάζης ανατρέπεται από τον Βελκόπουλο, ο διαιτητής Αργυρός υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι και αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον πορτιέρο της Πέλλας. Την θέση του οποίου παίρνει ο επιθετικός Δημήτρης Σαλίκας. Ο Ρέτζια εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 75' ο διαιτητής καταλογίζει και δεύτερο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Σιαμας ανατρέπει τον Πληκαδιτη. Την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο έμπειρος Μάνθος Πλατάκης και διαμορφώνει το τελικό 4-1.
Η διαιτησία των Αργυρού , Μίσκου, Τσαλκάνη ήταν ανεκτική αρκετά υπέρ των γηπεδούχων.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ (ΠΑΥΛΙΔΗΣ-ΛΥΜΟΥΣΗΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ(48' ΠΛΑΤΑΚΗΣ) ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΣΟΠΤΣΗΣ(80' ΚΟΙΜΤΖΙΔΗΣ) ΡΟΚΟ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΗΣ(75' ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ) ΡΕΤΖΙΑ ΦΑΝΙΑΔΗΣ.
Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ (ΝΙΝΙΑΤΣΟΥΔΗΣ) ΒΕΛΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΣ ΣΙΑΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΗΣ ΠΕΙΚΟΣ(82' ΣΙΑΓΚΑΣ) ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ (42' ΣΑΡΤΙΝΑΣ) ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ(52' ΚΑΡΑΠΙΤΤΑΣ) ΣΑΛΙΚΑΣ.
Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.