Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - ΑΓΕ Πιερίας 42-62 (φωτο&βίντεο)


Για την 5η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας ηττήθηκε στο ΔΑΚ Αριδαίας από την νεανική ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας με 42-62.
Σε όλο το 1ο ημίχρονο οι παίκτες του Αβραάμ έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι χωρίς να καταφέρουν ωστόσο να πάρουν κάποια διαφορά ασφαλείας και τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 22-24.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχοντας περισσότερες λύσεις στον πάγκο προσπάθησαν να παίξουν πιο γρήγορα, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλμωπίας κατάφεραν με πρωταγωνιστή τον Βαφείδη 13π. (αγωνίστηκε τραυματίας) κατάφεραν να μειώσουν στους δύο (31-33).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως μίλησε η κούραση για τους γηπεδούχους κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Χρυσανθόπουλου και με πρωταγωνιστές τους Κελαδίτη 31π. και Γιαμούζη 12π. κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να επικρατήσουν δίκαια με 42-62.
Εκτός από τον Βαφείδη σημαντική ήταν και η παρουσία των Μπάτσου και Πέϊου.  Δεν κατάφεραν να αγωνιστούν ούτε σε αυτό το παιχνίδι οι Αρβανιτάκης, Λιούγκας, Ουρτζάνης λόγω τραυματισμών και οι Παπαγεωργίου, Αμπατζιάδης.
Από την άλλη αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της ΑΓΕΠ βασίζεται σε νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη και γι αυτό αξίζουν πολλά μπράβο και στον προπονητή τους για την προσπάθεια που κάνει.
Χωρίς πολλά προβλήματα η διαιτησία των Χατζηχαρίση Σ. και Καραμανλή Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (28/11) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στο Κιλκίς με τον τοπικό Αετό, ενώ η ΑΓΕ Πιερίας υποδέχεται στην έδρα της τον Κολινδρό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(11-9,) 2ο(22-24), 3ο(31-33), 4ο(42-62)
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέιος 4, Μπάτσος 8, Τσιαμτσίδης 6, Αβραάμ 6, Δελόγλου 2, Καλαϊτζής, Βαφείδης 13, Βαρδάρης 3.
Δείτε βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.