Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Έδεσσας - ΦΟ Αριδαίας 48-71 (φωτο)


Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε χθες βράδυ στο κλειστό της Έδεσσας η ομάδα του ΦΟΑ που επικράτησε για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ του τοπικού ΓΑΣ με το εμφατικό 48-71.
Ο ΦΟΑ βρήκε απέναντι του δύο παλιούς γνώριμους, τον Υφαντίδη και τον Δοδόπουλο, που έχουν φορέσει τα τελευταία χρόνια τη φανέλα της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι στο πρώτο δεκάλεπτο και με άμυνα για σεμινάριο πάνω στα ατού των γηπεδούχων πήραν γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας, που στη λήξη του δεκαλέπτου έφτασε τους 12 (9-21).
Στο 2ο δεκάλεπτο αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι διαιτητές που κατάφεραν να εκνευρίσουν τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να πέσει η απόδοση της ομάδας. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό μειώνοντας σταδιακά τη διαφορά, η οποία με μεγάλο τρίποντο του Υφαντίδη στη λήξη του ημιχρόνου έφτασε στον πόντο (30-31).
Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση παρουσιάστηκαν σοβαρότεροι και παρά το προβάδισμα που πήραν οι γηπεδούχοι (37-36) για πρώτη φορά στο ματς, απάντησαν με ένα σερί 0-15 βάζοντας ξανά δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Σταυρόπουλου. Το 3ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον ΦΟΑ να προηγείται 40-51.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ κράτησε τη διαφορά, δέχτηκε μόλις 8 πόντους κι έτσι πήρε εύκολα τη νίκη με τελικό σκορ 48-71.
Μοναδική απουσία για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν ο Τοπαλίδης, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε φέτος ο Στρέπκος (13π.), που ήταν από τους διακριθέντες στην αναμέτρηση μαζί με τον Μακρόπουλο (26π.) που ήταν ο ΜVP της αναμέτρησης. Από τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τότλη, ξεχώρισαν οι Υφαντίδης (13π.) και Δημητρόπουλος (13π.).
Με λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η διαιτησία των Χατζηχαρίση Σ. και Μητώνα Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (7/11) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον ΑΟΚ Βέροιας ενώ ο ΓΑΣ Έδεσσας δοκιμάζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(9-21), 2o(30-31), 3o(40-51), 4o(48-71)
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011 (Σταυρόπουλος): Mποζίνης 2, Βεκόπουλος 2, Τσακώντσης 5, Δημητρόπουλος 13(1), Αργυρός 3(1), Υφαντίδης 13(2), Γιάννης, Μακρίδης 3(1), Τσολάκης, Μπίκου, Δοδόπουλος 7(1).
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 5(1), Σαμαρτζίδης, Τζάτσης 8(2), Τριανταφύλλου, Μπεγλόπουλος 7(1), Παπαβραάμ 8(1), Αθανασιάδης 4, Γκαλίτσος, Μακρόπουλος 26(1), Στρέπκος 13, Αμπάρης.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.