Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκυδραϊκός - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 61-64 (φωτο&βίντεο)


«Δόκτορ Τζέκιλ»(εντός) και «Μίστερ Χάιντ»(εκτός)..!! Συνεχίζει να παρουσιάζεται διπρόσωπος ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια..
Πολύ δυνατός εντός έδρας από τη μία, μεταμορφωμένος προς το χειρότερο μακριά από την έδρα του. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της κακής εμφάνισης, ένα γεγονός που μάλλον δεν είναι συμπτωματικό.
Ενώ την περασμένη αγωνιστική, απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα που είναι από τα φαβορί για τον τίτλο οι παίκτες του Μανώλη Λευκόπουλου «έβγαλαν ψυχή» στο γήπεδο κατακτώντας μια πολύ παλικαρίσια νίκη, σήμερα απέναντι στην ομάδα της Σκύδρας κατάφεραν να μετατρέψουν ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι σε δυνατό ντέρμπι και να πάρουν με πολύ άγχος το ροζ φύλλο. Παιχνίδι «καρμπόν» με το προηγούμενο εκτός έδρας με τον Βατανιακό στην Κατερίνη.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα παρουσιάστηκε ασύνδετη και με επιπόλαιες επιλογές στην επίθεση, ενώ στην άμυνα δεν μπορούσε να βρει λύση στο μαρκάρισμα του «ογκόλιθου» Σημαιοφορίδη, που έκανε ό,τι ήθελε μέσα στην ρακέτα.
Οι φιλοξενούμενοι πάντως μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας αμέσως μια καθαρή πρωτοπορία με διαφορές γύρω στους 10 πόντους, αλλά δεν φάνηκαν ικανοί να τη διατηρήσουν, μιας και η φιλότιμη και μαχητική ομάδα του Σκυδραϊκού κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και να περάσει και μπροστά κάποιες φορές.
Η Αλεξάνδρεια, παρά τις συνεχόμενες αλλαγές από τον πάγκο δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να ξεφύγει στο σκορ έως τα τελευταία δευτερόλεπτα, κατακτώντας τη νίκη καθαρά από εμπειρία και διαφορά ποιότητας των μονάδων της.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Τζήμου και Ντόγκα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(15-23), 2o(30-34), 3o(43-46), 4o(61-64)
ΑΣ ΣKYΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Κεσμετζίδης, Χαραλαμπίδης, Σημαιοφορίδης 20, Διμπάρης, Λυτρίδης, Τσανακτσής, Δερμιτζάκης, Ντουλαβέρης, Λυκόπουλος, Τουλκερίδης, Μουμτζίδης.
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος 3, Παρίσης 2, Μπαγιώκας 1, Πασχαλιώρης, Μπαλιάκας 12, Αβραμίδης 5(1), Παπαγερίδης 6(1), Σιτσάνης 5(1), Παντοφλίδης, Νικολόπουλος 18(3), Καραγιάννης, Καρκάρας 12.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.