Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Έδεσσας - Πανεδεσσαϊκός 65-64 (φωτο&βίντεο)


Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρίθηκε το derby της Έδεσσας με φοβερό buzzer beater. Ο Βεκόπουλος ανέδειξε νικητή τον ΓΑΣ Έδεσσας ενάντια στον Πανεδεσσαϊκό με σκόρ 65-64.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του αγώνα όλοι μαζί νικητές και ηττημένοι ένωσαν της φωνές τους και με κοινό σύνθημα φώναξαν το όνομα της πόλης.

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες από το χθεσινό ντέρμπι της Έδεσσας:




Πηγή: edessanews.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ο BIG DODO & Ο ΑΝ-ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ....ΑΝΤΕ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΝΙΟΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ..ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα με αυτούς τους παίκτες.. Που χαραξαν την πορεία τους στο άθλημα και ακόμα συνεχίζουν να κερδίζουν τα μινιον σας..όσο για τα έθνη, βελτιωθειτε εσείς και αφήστε τα άλλα σωματεία να δρουν ενεργά και πολιτισμενα και μην επιβάλλετε τον εγωισμο σας διότι αναγνωρίζει από την εδεσσαικη κοινωνία η κάθοδος σας

      Διαγραφή
    2. Αναγνωρίζεται *

      Διαγραφή
  2. ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΗΔΕΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ...ΜΕ ΜΠΡΟΞΙΕΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν σας χάλασε..... δυο φορές σας είχαν με 12 πόντους....!! και αντι να σας κερδίσουν με είκοσι σας κέρδισαν με έναν στο τέλος....κατα τα άλλα μιλατε για συνενώσεις..!! τραγικοι εδεσσαίοι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία του ΓΑΣ δεν μπορεί να αγνοηθει... Το τι έκανε στο παρελθόν και το πραξικόπημα της ανόδου του ΦΑΣ Νάουσας αντί για τον πρωταγωνιστή ΓΑΣ στην τότε Β'εθνική(σημερινή Α2) δεν χωράνε στις αποτροπαιες στάσεις των ανθρώπων του παν"Εδεσσαικου"...απλά ελποδοφορα νίκη το Σάββατο για το εδεσσαικο μπάσκετ

      Διαγραφή
  4. Μίζεροι. Μείνετε στο παρελθόν σας. Εμείς θα προχωρήσουμε ότι και αν κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.