Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κολινδρός – ΠΑΟΚ Αλμωπίας 68-39 (φωτο)


Δύσκολη αποδείχτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ Αλμωπίας στην έδρα του δυνατού φέτος Κολινδρού με αποτέλεσμα να ηττηθεί για την 4η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ με το βαρύ 68-39.
Oι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα δυνατά στο παιχνίδι και με μεγάλο όπλο την ευστοχία κυρίως έξω από τα 6,75 ξέφυγαν στο σκορ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 46-20.
Οι πολλές απουσίες που είχε σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Αβραάμ έπαιξαν σημαντικό ρόλο και στο δεύτερο ημίχρονο αφού υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και στην επίθεση. Έτσι παρότι οι φιλοξενούμενοι γύρισαν την άμυνα τους σε ζώνη δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι το οποίο έληξε με 68-39 για την ομάδα του Κολινδρού. 
Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές έκαναν οι Κατσιάνος 18(4) και Σπανός 15(1), ενώ για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας ξεχώρισε ο Μπάτσος 19(1).
Καλή ήταν η διαιτησία των Χρυσάφη Στ. και Χρυσάφη Β.
Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους ήταν η επιστροφή μετά από αρκετό καιρό του Καλαϊτζή που μπήκε κατευθείαν στα δύσκολα. Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους ήταν οι Αρβανιτάκης, Δελόγλου, Λιούγκας, Νάτος και Παπαγεωργίου.
Την επόμενη αγωνιστική (21/11) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας υποδέχεται στην Αριδαίας την ΑΓΕ Πιερίας ενώ ο Κολινδρός έχει ρεπό.
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Μπάτσος 19(1), Τσαμτσίδης, Αμπατζιάδης 2, Αβραάμ, Καλαϊτζής 8, Ουρτζάνης 2, Βαρδάρης 2, Πέϊος 6, Βαφείδης 2.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.