Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης Νάουσας - ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 75-67 (φωτο&βίντεο)


Ανατρέποντας διαφορά δέκα πόντων κατάφερε να επικρατήσει του ΓΑΣ Βαφύρα η ομάδα basket του Ζαφειράκη Νάουσας.
Το προπονητικό δίδυμο (Τούφας- Πουρλίδας) ξεκίνησαν με τους Σκουλαριώτη, Μουρατίδη, Βάιγκαντ, Ζιάννη, Σιδηρόπουλο στην βασική πεντάδα. Η ομάδα της Νάουσας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, έδωσαν δεύτερες επιθέσεις στον ΓΑΣ που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ 10-16 (3,32 πριν την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου). Στον χρόνο που απέμεινε  ο ΓΑΣ κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά που είχε πάρει με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου να τον βρίσκει μπροστά με 17-23.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε τα πολλά σφυρίγματα των διαιτητών και η αστοχία των παικτών του Ζαφειράκη έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του ΓΑΣ Βαφύρας να ξεφύγει με δέκα πόντους (22-32) (6,03 πριν την λήξη του ημιχρόνου). Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του  Ζαφειράκη που έσφιξε την άμυνα του, πίεσε σε όλο το γήπεδο και με τους Ζαχαριάδη και Ζέφυρο επιθετικά κατάφερε να μειώσει στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο βρισκόμενη πίσω στο σκορ με ένα πόντο (34-35).
Με την αρχή της επανάληψης ο Ζαφειράκης χάρη σε καλάθι του Ζαχαριάδη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, δείχνοντας διάθεση να παλέψει σκληρά το παιχνίδι. Με τρίποντο του Μουρατίδη και εύστοχο δίποντο του Ζαχαριάδη ο Ζαφειράκης βρέθηκε μπροστά με 4 πόντους  (43-39) (3,42 πριν από την λήξη του δεκαλέπτου).  Παίζοντας πολύ καλή άμυνα ανάγκασε τους αντιπάλους του να υποπέσουν σε λάθη και σταδιακά να προηγηθεί μέχρι και με δέκα πόντους διαφορά (55-45) στην λήξη της τρίτης περιόδου.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης παρέμεινε μπροστά στο σκορ απαντώντας στην πίεση που δέχτηκε από την αντίπαλη ομάδα. Τα εύστοχα τρίποντα των Μουρατίδη, Βάιγκαντ «έκοψαν» τις όποιες ελπίδες του ΓΑΣ για να ανατροπή του παιχνιδιού και το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στο σκορ με την κόρνα της γραμματείας να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Ζαφειράκη με σκορ 75-67.
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Τούφας- Πουρλίδας): Βάιγκαντ 9 (1), Χειμάριος, Μουρατίδης 10(2), Ζιάννης 11(1), Ζαχαριάδης 19(1), Σκουλαριώτης 14, Σιδηρόπουλος 2, Ζέφυρος 10, Λιόλιος.
ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής – Τσερνισώφ): Μαρινόπουλος 13, Κουμπατσιάρης, Καραμπατάκης 11(3), Μαντζόλης, Κουρκούτας 12(2), Ζήσκας 6, Ραφαηλίδης, Παπαδόπουλος 24(3), Ανδριάς 1, Γεωργαντάς.
Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: inaoussa.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.