Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοσμοσυρροή στις παραστάσεις του "Παπουτσωμένου Γάτου" στην Αριδαία (φωτο&βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν χθες οι Ερωτέχνες Αλμωπίας τις παραστάσεις του "Παπουτσωμένου Γάτου" στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.
Οι παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 16/11 δεν έφταναν για τον κόσμο της Αλμωπίας και συνεχίστηκαν από την Παρασκευή 20/11 μέχρι και την Κυριακή 22/11, με τελευταία παράσταση να πραγματοποιείται χθες Τρίτη 24/11 για όσους τυχερούς πρόλαβαν.
Οι πρωταγωνιστές της παράστασης: 
Μάνα: Βασιλική Παλατσίδου, Δικαστής: Κώστας Γαβράς, Πιερό: Πέτρος Ράσσος, Γάτος: Ελένη Παλατσίδου, Μπάτλερ: Ιορδάνης Τσιμεντερίδης, Βασιλιάς: Γιάννης Νικολαϊδης, Πριγκίπισσα: Γωγώ Λαζοπούλου, Παιδαγωγός: Σοφία Μπατσούρη, Υπηρεσία: Μάγδα Μουμτζίδου, Γίγαντας: Μπάμπης Κωστόπουλος, Φρουρός: Πέτρος Ράσσος, Πρώτη κυρία: Μάγδα Μουμτζίδου, Δεύτερη κυρία: Σοφία Διονυσιάδου, Γατούλα: Μαριάννα Δούκη, Ζητιάνος: Γιάννης Διονυσιάδης, Στέλλα: Θεοδούλα Παπαδοπούλου, Μάρθα: Εύη Κύρτση, Μητέρα: Κυριακή Παρτσανάκη, Παππάς: Αλέξανδρος Αμπάρης, Φωνή Ντελάλη: Πέτρος Ράσσος.
Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια: Παλατσίδου Ελένη
Κατασκευή σκηνικών: Κωνσταντινίδης Γιάννης, Ασλανίδης Ανέστης
Ζωγραφική σκηνικών: Παλατσίδου Ελένη
Χειρισμός κονσόλας - ήχου και φώτα: Γεωργοπούλου Γεωργία
To karatzova.com βρέθηκε στην τελευταία παράσταση του Παπουτσωμένου Γάτου και σας παρουσιάζει βίντεο από τη χθεσινή βραδιά:
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του karatzova.com:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο σε όλους η παράσταση ήταν τρομεροί και σίγουρα αναμένουμε την επόμενη με αγωνία...Κρίμα όμως γιατί ο κόσμος της Αλμωπίας δεν έχει μάθει να σέβεται την προσπάθεια των παιδιών και όσων θέλει να το παρακολουθήσει με την ησυχία αφού διάφορα τσογλάνια δε σταμάτησαν να κάνουν φασαρία την ώρα της παράστασης... Είμαστε πολύ πίσω σε τέτοια θέματα και από μικροί θα πρεπε να μάθουμε να σεβόμαστε και να μη χαχανίζουμε μόνο και μόνο για να ενοχλούμε... Μπράβο και πάλι στα παιδιά δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από επαγγελματίες ηθοποιούς και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε παιδια, αλλη μια για εμας τους " καθυστερημενους" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.