Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Συνελήφθη χθες (14-11-2015) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Έδεσσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 38χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.
Ακολούθως, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω, σε αγροτική περιοχή της Πέλλας καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 3,7 μέτρων, το οποίο εντοπίστηκε και εκριζώθηκε.
Γιαννιτσά
Συνελήφθη χθες (14-11-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 32χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών, (ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικό δισκίο).
Συνελήφθη σήμερα (15-11-2015) τα ξημερώματα σε περιοχή στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας, 17χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα προμηθεύτηκε χθες (14-11-2015) το μεσημέρι έναντι χρηματικού αντιτίμου από άγνωστο άτομο στη Θεσσαλονίκη. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.