Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ματαιώθηκε το ντέρμπι


Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεν θα ξεκινήσει για λόγους ασφαλείας, όπως αποφάσισε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς.
Ο Έλληνας διαιτητής εξήγησε ότι έλαβε την απόφασή του για λόγους ασφαλείας, δίνοντας έμφαση και στη φωτοβολίδα σε ευθεία βολή που χτύπησε τον Φινμπόγκασον στο ζέσταμα των παικτών του Ολυμπιακού.
Ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Μιλιβόγεβιτς, σε πιο ελαφρό βαθμό, ενώ να σημειωθεί ότι ο Ισλανδός επιθετικός εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και για τα συμβάντα έχει πλήρη γνώση και ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. 
Νωρίτερα ένταση επικράτησε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου γύρω στις 17.30 σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 12 και αστυνομικών δυνάμεων.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία,  νεαροί οπαδοί σε μικρή απόσταση από το γήπεδο, στους γύρω δρόμους, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ κατά διαστήματα σημειώνονταν αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν αρκετή ώρα μετά μέσα στο γήπεδο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και των αστυνομικών δυνάμεων. 
Από καρέκλα στο κεφάλι τραυματίστηκε σοβαρά αστυνόμος που εκτελούσε υπηρεσία μέτρων μέσα στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ο άτυχος αστυνόμος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 ΣΝ όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά το τραύμα επειδή κρίνεται ως σοβαρό απαιτείται παρακολούθηση.
Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας αρχιφύλακας των ΜΑΤ κι ένας αστυφύλακας με ελαφρά τραύματα, τα οποία δεν εμπνέουν καμία ανησυχία. 


Η στιγμή της εισβολής στη Λεωφόρο:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.