Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο "ΑΡΗΣ" Παλαιφύτου καταγγέλλει τη διαιτησία


Το Δ.Σ. του σωματείου "ΑΡΗΣ" Παλαιφύτου θέλει να καταγγείλει την διαιτησία των κυρίων Καρυπίδη Μιχάλη και του βοηθού Μίσκου Ευάγγελου στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ασπίδας Γυψοχωρίου.
        Οι εν λόγω κύριοι προχώρησαν από κοινού σε διακοπή αρκετών λεπτών του ήρεμου και χωρίς καμία ένταση μεταξύ αντίπαλων ποδοσφαιριστών αγώνα, λόγω απλής διαμαρτυρίας (χωρίς καμία εξύβριση)  του προπονητή μας για μη καταλογισμό φάουλ . Κατά την πορεία του προς τα αποδυτήρια ο διαιτητής αγώνα Καρυπίδης  ειρωνευόταν με προκλητικό τρόπο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ,με σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα και να προβεί σε αποβολές παικτών κρατώντας επιδεικτικά την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια, και ευρισκόμενος εντός των αποδυτηρίων, άνοιξε την πόρτα και προχώρησε σε εξυβρίσεις  προς πάσα κατεύθυνση. Μετά το τέλος του αγώνα ( χωρίς να κρατήσει τον προβλεπόμενο χρόνο καθυστερήσεων λόγω των αλλαγών) σημείωσε ανακριβή και ανυπόστατα στοιχεία στο φύλλο αγώνος εις  βάρος ποδοσφαιριστών που ουδέποτε του ανέφεραν τα καταγεγραμμένα. Όταν  μετά την υπογραφή με επιφύλαξη του αρχηγού  της ομάδας μας οι θιγόμενοι ποδοσφαιριστές  και παράγοντες της ομάδας μας του ζήτησαν σε ήπιο τόνο να εξηγήσει το περιεχόμενο των γραφομένων εκείνος απάντησε απειλώντας με μηνύσεις…
  Όλη η φίλαθλη Πέλλα γνωρίζει το ήθος των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα μας και μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματα της. Σε καμία περίπτωση δεν ψάχνουμε άλλοθι για την ήττα μας ούτε θέλουμε να μειώσουμε την ποδοσφαιρική νίκη του αντίπαλου σωματείου. Πολύ απλά μας ενοχλεί όταν κάποιοι άνθρωποι υποτιμούν την νοημοσύνη μας και επιχειρούν απροκάλυπτα να αμαυρώσουν την εικόνα μιας ιστορικής ομάδας όπως η δική μας, μη σεβόμενοι τον ιδρώτα και την αγνή προσπάθεια νέων παιδιών που έχουν θυσιάσει κόπο και χρήμα για την αξιοπρεπή ποδοσφαιρική συμμετοχή σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο.
  Το σωματείο του Άρη Παλαιφύτου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να προστατέψει την ομάδα από τέτοιου είδους συμπεριφορές και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.
Με τιμή
Α.Σ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. Έλα Χριστέ και Παναγιά τι βλέπουν τα μάτια μας! Εντελώς άκυρα αυτά που διαβάζω από το πρώτο λεπτό ήταν προκλητικό το Παλαίφυτο και μην πω για αυτά που λεγατε όταν πανηγύρισαν οι φίλαθλοι μας τα γκολ στην κερκίδα.
    Υ.Γ. Για το πέναλτι που δεν δώθηκε στο γυψοχώρι στο 93' ούτε κουβέντα δεν γραψατε στην ανακοινωση!
    Υ.Γ.2 και όσο για την διαμαρτυρία του προπονητή εκεί ήμασταν και το είδαμε καροτσάκι τον πήγε τον επόπτη.

    Εδω κολλάει η παροιμία της κοντής της π...... οι τρίχες φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκλητικος ο κυριος καρυπιδης για τν ομαδα Του παλαιφυτου απειλουσαι οτι θα τς διαλυσει.χωρις λογο.ευχαριστουμε για τν φιλοξενια στα πιο καθαρα αποδυτηρια του νομου.ενας παιχτης του γυψοχωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.40 Μάθαμε ποιός είσαι από Τρίτη μην ξανάρθεις το χεις το βρίσιμο έλα πάρε το δέλτιο σου.

      Διαγραφή
  3. Δεν υπαρχει ο διαιτητης αυτος πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δν αναφεραμε τπτ απο τον αγωνα φιλε.για την συμπεριφορα του διαιτητη ειπαμε.προσεχε ομως γιατι θα ερθει η ωρα που θα τα κανει και σε σας.και ελπιζω να συγκρατηθητε ωστε να μην πατε φυλακη.επικυνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχεδόν πάντα η διαιτησία είναι που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα. Μιλάμε όμως για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλοι οι παράγοντες πρέπει να το σεβαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οι διαιτητες τον κοπο τον παραγοντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι απαράδεκτο όταν οι σχέσεις μεταξύ παικτών και διαιτητών μεταφέρονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. Έτσι να πει κάποιος στον προκλητικό και κατά τα άλλα αξιοπρεπή κ Καρυπιδη που για 30 ευρώ δέχεται όλα αυτά.. Είναι προκλητικός και ανεπιθύμητος πλέον στο ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισως να ειστε πισω απο το κοσμο εκει στο παλαιφυτο εχετε τον βαψομαλλιά στον παγκο και νομιζετε μπορειτε να τραμπουκιζεται ολο το κοσμο επειδη δεν σας βγαινει το παιχνιδι !! Η διαιτησία ηταν άψογη εκτος απο κατι πλαγιά λανθασμένα !! Μπραβο στον μισκο που κρατήθηκε και δεν χτύπησε τον βαψομαλλιά οταν πηγε να του παρει τη σημαία !! Ισως το χειροτερο χωριο στο νομο παλαιφυτο οι ποιο αμόρφωτοι τελος !! Φίλαθλος γυψοχωριου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν φαλακρε το κύρος του Βοιτσιδη είναι πολύ μεγάλο για να το φτάσεις και να μιλήσεις για αυτόν.... Πιες το καφεδάκι σ με τον Καρυπιδη αύριο όπως έκανες και χθες και τα λέμε

      Διαγραφή
    2. Φίλαθλε γυψοχωρίου μάθε πρώτα οτι το πιο αμόρφωτοι γράφεται με γιώτα. Γελάει ο κόσμος! Κατα τα άλλα μάλλον σου πάει καλύτερα να ασχολείσαι με βαφές και μαλλιά, οπότε μείνε σε αυτο.

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον έχει μαλλιά και τα βάφει εσύ πάρε ενα σπρέι να κάνεις γκράφιτι. Κομπλεξάρα άσχετε

      Διαγραφή
  9. Το παλαιφυτο αξια εχασε ας ψαξει αλλου τις αιτιες η ακομα καλυτερα να αποδεχτει πως δεν εχει παραπανω δυνατοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις δν είπε οτι τ Παλαιφυτο δν έχασε αξία η ανακοίνωση μιλάει για τν συμπεριφορά τ κ.καρυπιδη αλλά μαλλον δν ξέρεις ν διαβάζεις...

      Διαγραφή
  10. Ανωνυμος φιλαθλος.Μν ανοιγεσαι.γτ εδω ερχεσαι να πιεις κανενα καφε.εκει δν Εχετε ουτε καφετερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να σχολιασει καποιος κατι καλα θα ειναι πρωτα να διαβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι μαγκες δεν εχετε καθολου ηθος με αυτους τους τραμπουκισμους σε διαιτητες σιγουρα δεν εχετε....ο διαιτητης αμυνθηκε να κατσει να τον ορμανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι τ γυψοχωριου π δν έχουν ιδέα απο ποδόσφαιρο ν μν ασχολούνται δν μίλησε κανεις για αυτούς αλλά μαλλον κάτι αλλο συμβαίνει κ ασχολούνται

      Διαγραφή
  13. Σε πληροφορω η αστυνομια παρατησαι τν καρυπιδη και εφυγε.τν εχουν βαρεθει.παρ ολα αυτα και τα ψευδει στοιχεια που εγραψε δν εγινε το παραμικρο.ρωτα τα παιδια που εμειναν εκει μεχρι αργα.Μαλλων δν εχεις δει νταμπουκοσμος.τα στοιχεια προς το προσωπο αυτου του διαιτητη δν ειναι τυχαια.σε καθε ματς περιπολικο και διακοπη αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω φιλε την δουλευεις καλα την ορθογραφία , μπραβο σου .

      Διαγραφή
  14. Ξανατονίζουμε γιατί υπάρχουν και κάποιοι που προφανώς δεν μπορούν να αντιληφθούν το περιεχόμενο μιας ανακοίνωσης...Εμείς σαν ομάδα του Παλαιφύτου δεν μειώνουμε την νίκη των αντιπάλων μας. Θέλουμε να καταδείξουμε το πόσο προκλητικά μπορεί να φερθεί ένας διαιτητής και να χαλάσει ένα ήρεμο παιχνίδι εξυπηρετώντας τα δικά του θέλω.Και εσύ 10.12 που βρίζεις πρόσεξε γιατί στο ποδόσφαιρο όλα είναι τροχός και θα βρεθεί κάποιος άλλος Καρυπίδης που θα σε αναγκάσει να βγάλεις και συ ανακοινώσεις (αν υπάρχεις βέβαια σαν ομάδα και τα επόμενα χρόνια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολα λαθος στην ανακοινωση καρυπιδη επαιξες 50-50
    Φιλαθλος Παλαιφύτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ίδιος ο Καρυπίδης υπερασπίζεται τον ευατό του εδω μέσα γράφοντας σχόλια ... !! Προφανώς και αυτονόητο!

      Διαγραφή
  16. Ολα λαθος στην ανακοονωση κυριοι μεχρι τις κερκιδες ακουγοντουσαν οι βρισιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ισως οι πιο παλαιοι να θυμουνται τον πατερα καρυπιδη τι εκανε και βγαλτε συμπερασμα ή θυμηθητε το ρητο (το μηλο επεσε κατω απο τη μηλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ανώτερο το παλαιφυτο για άλλη μια φορά... και πάλι κόντρα διαιτησία.. φάνηκε από το πρώτο 5 λεπτό για ποιο λόγο ήρθε ο Καρυπιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o karupidhs eynoise to palaifyto sto 30 lepto den edwsai deyterh kitrinh kokkinh se paikth palaifytoy sto 90 lepto penalty kai apovolh paikth palaifytoy den edwsai ton voitsidh ton kseroymai pantoy kanei fasaries htan ypotropos

      Διαγραφή
  19. για πολλοστή φορά αυτό το παληκάρι δημιουργεί θέμα, επεισόδια ,διαμαρτυρίες.Πολλοί καλύτεροι διαιτητές απ αυτόν ,προτίμησαν να πάνε σπίτι τους ενω αυτός επιμένει.Όλοι έχουν άδικο αυτός έχει δίκιο.Ο κ.Καρυπίδης έχει δημιουργήσει τόσες πληγές σε κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα τον θυμούνται για πολλά χρόνια.Κατα την ταπεινή άποψη των περισσοτέρων γιατί δεν αλλάζει χόμπυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.