Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλοζωικά νέα Έδεσσας


Ο Δήμος Έδεσσας και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας θα ήθελαν να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων (συμπεριλαμβανομένων οι κυνηγητικοί σκύλοι και τα τσομπανόσκυλα)  ότι η τοποθέτηση μικροτσίπ στον/στους σκύλο/ους ή γάτα/ες είναι υποχρεωτική απο τον ν.4039/12 όπως και η δήλωση των ζώων στα Μητρώα του Δήμου Έδεσσας.
Η τοποθέτηση του μικροτσίπ γίνεται απο τον κτηνίατρο, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να καταχωρήσει το ζώο στην Πανελλαδική Κτηνιατρική βάση δεδομένων και στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης να δηλώσει το ζώο του στο γραφείο του Πρωτοκόλλου στον Δήμο Έδεσσας προσκομίζοντας μια φωτοτυπία της αρχικής σελίδας του βιβλιαρίου υγείας του ζώου, όπου αναγράφονται τα στοιχεία καθώς και μια φωτοτυπία της καταχώρησης αριθμού μικροτσίπ του ζώου με τα αντίστοιχα στοιχεία. Παρακαλείστε οι ιδιοκτήτες να μεταφέρετε τα ζώα σας στους κτηνιάτρους που παρακολουθούνται για την τοποθέτηση μικροτσίπ και έπειτα να κάνατε την δήλωση των ζώων σας στο Μητρώο του Δήμου. Η μη συμμόρφωση των ιδιοκτήτων με την ισχύουσα νομοθεσία τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο (για το εκάστοτε ζώο) 300 ευρώ  όταν δεν διαθέτει μικροτσίπ και 300 ευρώ όταν δεν έχει δηλωθεί στον Δήμο Έδεσσας. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Δήμο Έδεσσας, στον Φιλοζωικό Σύλλογο και στους Κτηνιάτρους. 
Δήμος Έδεσσας  Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπα, μπα Τασούλη και εδώ, τυχαίο δεν νομίζω, έχεις αρκετά χρονια ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ , ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ , ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Ή ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΟΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ Η΄ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το όλο θέμα και θέαμα είναι αηδία, η ντροπή της Πόλης, σκυλιά τα οποία σιτίζονται στους δρόμους από δήθεν "φιλόζωους" με πολιτικές σκοπιμότητες, χρήματα τα οποία είναι ανεξέλεγκτα για σίτιση αδέσποτων, εμβόλια, μέχρι και ευρωπαϊκά προγράμματα έχουν καταφέρει να γεμίσουν με αδέσποτα την περιοχή. Μέχρι τώρα μια 5ετια περίπου δύσκολα να έβλεπες παραπάνω από 2 με 3 αδέσποτα. Ξαφνικά έγιναν μερική πιο φιλόζωη από τον καθένα μας. Κύριοι και κυρίες αγαπήστε τον άνθρωπο πρώτα και μετά τα ζώα, γιατί είναι αδύνατον χωρίς να αγαπάτε πρώτα τον άνθρωπο να έχετε αισθήματα για τα ζώα. Και κάτι τελευταίο πόση υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κινούνται γύρω από τον χώρο σας. Στο τέλος θα σας δαγκώσουν και τα σκυλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΤΩς ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.