Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεϊμαράκης από τα Γιαννιτσά: Να σκεφτείτε ποιος μπορεί να κρατήσει ενωμένη και όρθια τη Ν.Δ...(φωτο&βίντεο)


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέλλας, μίλησε το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ομιλία δεν μπορούσε να γίνει στο Πνευματικό Κέντρο, λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης που είχε εκεί την ίδια ώρα. Πριν την έναρξη της ομιλίας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία. 
Στην ομιλία του για τα αγροτικά θέματα ο Βαγγέλλης Μεμαράκης μεταξύ άλλων είπε, πως δεν είναι δυνατόν ο αγρότης  σήμερα να πληρώνει προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος, αφού το εισόδημά του εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες.  
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα εθνικά θέματα. Για τις γνωστές δηλώσεις Φίλη, είπε πως για τον Ελληνικό λαό είναι Γενοκτονία, όπως ομόφωνα αποφάσισε η Βουλή και ο Πρωθυπουργός πριν πάει στην Τουρκία πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Με τους Τούρκους στα σύνορα κοινές περιπολίες δεν πρόκειται και δεν μπορεί να γίνουν. Tα hot spots να γίνουν στην Τουρκία και οι αλλοδαποί να τακτοποιούνται εκεί.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη αγωνία και ανασφάλεια  στους πολίτες, λόγω της κυβερνητικής πολιτικής. Η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη και επειδή πολλοί ρωτούν με τι χρήματα, υπάρχει τρόπος για ανάπτυξη, με τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, όπου περιμένει ζεστό χρήμα για απορρόφηση, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
Τέλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους στη γιορτή της Νέας Δημοκρατίας στις 22 Νοεμβρίου. 
Μετά την ομιλία, Συντονιστικές Επιτροπές των Αγροτικών Συλλόγων της Πέλλας του επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ομιλία:  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Όλοι κι όλοι τριάντα γεροι ιδικα το πάνελ...όλα τα λεφτά χαχα ερε πλάκα που έχετε καλα γελασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα τα νιατα στην πιστα.
    παντως το παξιμαδι παχαινει, ετσι δεν ειναι δανη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.