Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυκλοφοριακή αναστάτωση πριν από λίγο στο κέντρο της Έδεσσας


Αναστατώθηκε πριν από λίγη ώρα το κέντρο της  Έδεσσας, όταν η οδηγός αυτοκινήτου, άγνωστο πως, έπεσε σε τρύπα του οδοστρώματος, από τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή, χωρίς να τραυματισθεί.
Χρειάστηκε να επέμβει η οδική βοήθεια για να βγει το όχημα και για αρκετή ώρα να διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο. Τέλος καλό όλα καλά, η κυκλοφορία αυτή τη στιγμή αποκαταστάθηκε.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ.
      ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΑΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΠ.
      ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΑΚΟΥΝΙΑ, ΠΤΩΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  2. zhto o blaxodimarxos kai ta megala erga tou perisi allaxame amortiser mprosta basi mixanis kai mpalakia
    apo ta megala erga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.
      ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.
      ΗΘΕΛΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ

      Διαγραφή
  3. Οι λάθος χειρισμοί της οδηγού,δεν μπορεί να ήταν η αιτία της πτώσης της??? δεν το λέει κανένας?????Αλλά βέβαια πάντα φταίνε οι άλλοι, εμείς ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, θα έπρεπε με το που έβλεπε την ΛΑΚΟΥΒΑ και το στένεμα του δρόμου να ενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο και να αρχίσει το αυτοκίνητο να πετάει, σε λιγο στην Έδεσσα θα πετάμε, ρε δεν τα αφήνετε αυτά που εχουμε δρόμους για συγκρουόμενα αμαξάκια και πεζοδρόμια για γαϊδούρια, απορώ με τον εμπορικό σύλλογο, για αυτό παλικάρια φεύγουμε από την Έδεσσα, 10 λεπτα ειναι η ΣΚΥΔΡΑ και 15 η ΑΡΙΔΑΙΑ στην Έδεσσα θέλει 30 λεπτα βόλτα για παρκάρισμα, τσεκαρισμένο.

      Διαγραφή
  4. AN ODIGAS DALIKA ISOS
    DEN KSERARATE OTI GIA NA GINEI KAPOIO ERGO XREIAZETE KAI KAPOIOS XRONOS.....?????
    DISTIXOS DEN GINONTAI DIA MAGEIAS........!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ 18ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΒΛΕΠΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ Η ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ;; ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝΟΣ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα τα φτιάξουν όλα λιγο πριν παρουσιάσουν τον νέο αυτοκράτορα (δήμαρχο) φάτε έργα τώρα που κορόιδευε ο Γιαννου και όταν έρθει η ώρα θα έχουν ξεχαστεί αυτά, άντε σανό και σκυφτό το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.