Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπό παραίτηση ο Αλαφούζος


Την παραίτησή του από την προεδρία του Παναθηναϊκού θα υποβάλλει ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ θα ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο να εξετάσει και το ενδεχόμενο της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα.
Οι πληροφορίες που διέρρευσαν αμέσως μετά την αναβολή του ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για το μέλλον του Γιάννη Αλαφούζου στο διοικητικό σχήμα των «πρασίνων» επαληθεύτηκαν το ίδιο βράδυ, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα παραιτηθεί από την προεδδρία της ΠΑΕ.
Αφού συζήτησε γι΄ αρκετή ώρα με τους συνεργάτες του, ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.