Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον μεθοριακό σταθμό Ειδομένης οι πρόεδροι ΚΕΔΕ και ΠΕΔΚΜ


Τον μεθοριακό σταθμό Ειδομένης του Δήμου Παιονίας επισκέφθηκε, χθες 13/11/2015, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης όπου είχαν μία εικόνα και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για την υποδοχή των προσφύγων μέσω των δομών που υπάρχουν για την προώθηση τους προς τα Σκόπια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

    Από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα πέρασαν για να μπουν στην Ευρώπη οι δύο από τους οκτώ (σύμφωνα με όσα ισχύρίζεται το ISIS) μακελάρηδες του Παρισιού.

    Οι γαλλικές αρχές έστειλαν τα ονόματα δύο υπόπτων του μακελειού στην ΕΛΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί αν τα άτομα αυτά έχουν περάσει από τη χώρα μας.

    Το ένα άτομο, είναι δράστης των επιθέσεων, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του δεύτερου ατόμου. Ο δράστης είχε περάσει από την Λέρο όπου και είχε στην κατοχή του το συριακό διαβατήριο που βρέθηκε αργότερα στην σορό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΣ;
    Ο Πολωνός αναλυτής Adriel Kasonta σημειώνει πως ο γεννηθείς στην Ουγγαρία Αμερικανός επενδυτής George Soros , προφανώς "σιχαίνεται την έννοια της εθνικής ανεξαρτησίας, θεωρώντας ότι αποτελεί εμπόδιο στην νέα του ατζέντα των ανοικτών συνόρων." "Μερικές εβδομάδες πριν, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή ότι χρηματοδοτεί ακτιβιστές που ενθαρρύνουν την συνεχόμενη ροή προσφύγων που έρχονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο από την Μέση Ανατολή και παραπέρα" -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.