Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη μαθητών Δημοτικού Σχολείου Μαυροβουνίου στο Δημαρχείο Σκύδρας


Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σκύδρας πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 19/11/2015, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μαυροβουνίου.
Αρχικά, φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή του Δήμου Ιγνάτη Καραπαναγιώτη πάνω στα θέματα διοίκησης, αρμοδιοτήτων και λειτουργίας της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στους εργασιακούς χώρους. Καθώς η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου  είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, συνομίλησαν με τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου που εξήγησαν στα παιδιά το αντικείμενο της κάθε υπηρεσίας. Παράλληλα, οι μαθήτριες και οι μαθητές έθεσαν ζητήματα ποικίλου ενδιαφέροντος που σχετίζονται με το σχολείο, το χωριό και τον Δήμο, (περιβάλλον, υποδομές κ.α.).
Τα παιδιά συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί: Διαμαντής Παντακίδης (Διευθυντής), Χριστίνα Τρίπτση, Παρθένα Μωυσιάδου, Βαρβάρα Βασιλείου, Αντώνης Κάλλιος, Αντώνης Κρόντσης, Ευστράτιος Γιαμούκογλου, Θωμάς Βάσσος και Φιλοδοξία Σταυρίδου.
(Συνημμένη φωτογραφία για δημοσιογραφική χρήση).
                                                                                                    

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. exoume bare8ei mono episkepseis karnabalia panugiria kai kai logous einai auti h dimarxos
    as bgei kai se kanena xorio na dei ton kosmo ton exei xexasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συ το μόνο που ξέρεις να κανεις ανώνυμε είναι να κατακρίνεις κακόβουλα και κρυβεσαι πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας σου. Η Δημαρχος ειναι η πιο δραστηρια αιρετη του Νομου Πέλλας, σε αντιθεση με τους Δημαρχους του υπόλοιπου Νομού, που τα γραφεία τους είναι απόρθητα φρούρια. Κανεις τεραστιο λάθος αν πιστεύεις οτι δεν ασχολείται με τους δημότες, αναλαμβανει προσωπικά μεγάλο όγκο θεμάτων και τα καταφερνει περίφημα. Όσον αφορά για τις επισκέψεις, τα καρναβάλια και τα πανηγύρια, θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι οι σχεδόν καθημερινές επισκέψεις συλλόγων, αλλά και σχολείων, καθώς και πλήθος δημοτών στο γραφείο της Δημάρχου επιβεβαιώνει τα ανωτέρω λεγόμενά μου, οτι δηλαδή είναι η πιο δημοφιλής, δραστηρια και άξια Δημαρχος που έχει περάσει έως τώρα και οι δημότες αγκαλιάζουν όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε η Δήμαρχος με κόπο και μεράκι (Χριστουγεννιατικες εκδηλώσεις για παιδιά, γευματα αγάπης, κούλουμα σχεδόν σε όλα τα χωριά με αποκορύφωμα την Εμποροπανήγυρη!!), Και συγνώμη που θα σε στεναχωρέσω,αλλά το καρναβάλι θα έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία με την Εμποροπανήγυρη και εσύ θα κρύβεσαι πάλι πίσω από την μάσκα σου! Περαστικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.