Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προς ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία


Απολογήθηκε… με αιχμές, αποκαλύψεις και σαφέστατα μηνύματα προς κάθε κυβέρνηση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σήμερα το πρωί προσερχόμενος στη Συγγρού, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για όλους και για όλα αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο, κατά την προσωπική του εκτίμηση, που οδήγησε στο φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ.
Δείτε τις δηλώσεις:
Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης
Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Παραιτούμαι αμέσως από ΚΕ της ΝΔ, όπως ζήτησε ο κ. Μεϊμαράκης και αναμένω και την παραίτηση του κ.Τζιτζικώστα από Περιφερειάρχη» αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter.
Τζιτζικώστας: «Θέλω εκλογές αυτήν την Κυριακή»
«Αυτήν την Κυριακή θέλω εκλογές. Ο κόσμος πρέπει να εκφραστεί. Και ζητώ και συνάντηση των τεσσάρων» είπε ο κ. Τζιτζικώστας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1.
"Αυτό που έγινε χθες ήταν τραγικό. Είμαι οργισμένος, απογοητεύσαμε ακόμη μια φορά τους νεοδημοκράτες. Τους ήδη πληγωμένους νεοδημοκράτες" σημείωσε χαρακτηριστικά.  
"Το φιάσκο της ΝΔ ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Μας κοροϊδεύει και βγάζει ανακοινώσεις. Μας υποτιμά. Εμείς το επιτρέψαμε", πρόσθεσε.
Ο κ. Τζιτζικώστας κατέληξε πως είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης. 
Παραιτείται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την προτροπή από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, άκουσε τις δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη, αλλά «ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν παραιτήθηκε ή όχι. Αν η Νέα Δημοκρατία έχει μεταβατικό Πρόεδρο ή όχι».
«Παραιτούμαι από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος δίχως να εξαρτώ την ενέργειά μου αυτήν από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοί μου» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα την «εμπιστευτική επιστολή που έστειλε στον κ. Μεϊμαράκη την 11η Νοεμβρίου με την οποία επισημαίνω ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή της εκλογής νέου προέδρου βαρύνει πρωτίστως τον πρόεδρο του Κόμματος».
Ο κ. Μητσοτάκης ζητά από την ΚΕΦΕ, «παρά τις προφανείς αδυναμίες της», όπως αναφέρει, «να δώσει μια λύση ώστε η εκλογή να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν δίχως το Kόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά. Το σύνθημά μου “Νέα Δημοκρατία από την Αρχή” σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ».






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Οι ιδιες και οι ιδιες φατσες σε κεντρικο και τοπικο επιπεδο για να ειναι μεσα στα πραγματα και να επιβιωνουν. ουστ απο εδω αφηστε τον τοπο να παει μπροστα δεινοσαυροι βρυκολακες.Ελεος πια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.