Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασημένιος ο Γολσουζίδης του Υπερίων Αλμωπίας στο "The Greek Throwdown 2015" (φωτο)


Ο ΥΠΕΡΙΩΝ Αλμωπίας άφησε το δικό του στίγμα με την παρουσία του στο "The Greek Throwdown 2015" στα Ιωάννινα, φέρνοντας ένα μετάλλιο.
Ο Μανώλης Γολσουζίδης κατέκτησε την δεύτερη θέση και έκανε έναν θαυμάσιο αγώνα σηκώνοντας 130-165=295 κιλά στο σύνολο.
Ο Σταματιάδης Σπύρος που ετοιμάζει τον Μανώλη Γολσουζίδη για αυτόν τον αγώνα έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έφερε ο αθλητής του λέγοντας πως δεν περίμενε αυτές τις επιδόσεις γιατί ο Μανώλης τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν άρρωστος και έκανε περιορισμένες προπονήσεις για να αντέξει να πάει μέχρι τον αγώνα....
Ο Μανώλης θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή του Σπύρο Σταματιάδη και τον σύλλογο του Crossfit Υπερίων Αλμωπίας που τον στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια του..
Ο Επόμενος στόχος είναι το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Powerlifting Raw που θα γίνει στο Athens Lions Box 5-6 -2015 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΟΛΣΟΥΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Φ.Ο.Α ΑΡΣΗΣ-ΒΑΡΩΝ------ Κ.ΚΑΡΑΝΤΖΟΒΑ----- Υ.Γ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση σάς κύριε 11.46 πως ο Μανώλης Γολσουζιδης στα χαρτιά ανήλικη σε κάποιο σύλλογο και πως ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Α δεν δίνη μεταγραφή σε κανέναν αθλητή και ζητά μεγάλα ποσά για να δόση ελευθέρας σε έναν αθλητή να μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, να τα λέτε και αυτά εφόσον θέλετε να μας ενημερώνετε.
    Πιστεύω πως από την ένδυση του αθλητή φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αθλητής αγωνίστηκε με τον σύλλογο του Υπερίων Αλμωπίας στους αγώνες The Greek throwdown 2015 μην γκρινιάζετε άδικα όταν δεν προσπαθείτε για τούς αθλητές σας και το κάνουν κάποιοι άλλη..
    Ο νοών...νοείτω...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εγκεφαλικά ανεπαρκής που έγραψε το πρώτο σχόλιο………πρέπει να γνωρίζει ότι ο Μανώλης στο ΦΟΑ ανήκει μόνο στο τμήμα της Άρσης Βαρών. Ο κάθε αθλητής μπορεί να κάνει όσα αθλήματα ολυμπιακά η μη θέλει και μπορεί να έχει δελτία σε όλα κ να ανήκει σε όσους συλλόγους θέλει διαφορετικόυς θέλει
    κατάλαβες φιλε 11:46 αν είσουν καλοπροαιρετος και ενδιαφεροσουν για το παιδί θα το έψαχνε κ λίγο παραπάνω κ δεν θα έγραφες μπαρούφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.