Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Spartan Κώστας Σαμαρόπουλος στην Καλαμαριά


Ένας ''Ισπανός'' στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα ήταν ο τίτλος που θα ταίριαζε καλυτέρα για τον σκληροτράχηλο αμυντικό Κώστα Σαμαρόπουλο.
Ο Σκυδραίος παίκτης  με το βαρύ βιογραφικό και τελευταία προερχόμενος από την Ισπανική Ρεαλ Σιουδαδ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κερδίσει και την συμπάθεια όλων στην νέα του ομάδα . 
Ο υψηλόσωμος παίκτης σίγουρο χαρτί για την οχύρωση της αμυντικής γραμμής της ομάδος στα τελευταία παιχνίδια  με την κοκκινόμαυρη φανέλα της Καλαμαριάς κέρδισε τις εντυπώσεις με αποτέλεσμα πολλά μάτια να έχουν στραφεί πάνω του και να κερδίζει και πάλι έδαφος στο μεταγραφικό ''τεφτερι'' των εγχώριων και πάλι ομάδων αφού πέρυσι έκανε μια σπουδαία σεζόν στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Εξ ου και το όνομα Spartan με το οποίο τον αποκαλούν αφού έτσι  φώναζαν ρυθμικά   οι Ισπανοί Φίλαθλοι σε κάθε αγώνα της ομάδος του. 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.