Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Εξαπλατάνου - Ηρακλής Άσπρου 0-0 (φωτο)


Από πού να αρχίσει και να τελειώσει κανείς ώστε να αποτυπώσει μέσα σε ένα κείμενο  όλες τις φάσεις από το παιχνίδι  που έγινε στο γήπεδο του Εξαπλατάνου ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες της κατηγορίας, την Δόξα και τον Ηρακλή Άσπρου.
Ένας αγώνας διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρότι δεν σημειώθηκαν γκολ, άφησε ικανοποιημένο  τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Μετά το πρώτο ΄΄ αναγνωριστικό ΄΄ πεντάλεπτο του παιχνιδιού από τις ομάδες ,ο αγώνας ξεκινά να έχει έναν ξέφρενο ρυθμό με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και συνεχή ανεβοκατέβασμα της στις δυο περιοχές των ομάδων.
Η Δόξα από τα πρώτα λεπτά άρχισε και τον ΄΄ χορό ΄΄ των χαμένων της ευκαιριών.
Στο 7΄ ο Λεμονάκης μόνος σχεδόν μέσα στην  μικρή περιοχή το πλασέ που επιχειρεί διώχνει σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Μια φάση που έδωσε και το έναυσμα στην Δόξα ώστε να ελέγξει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι.
Παίρνει τον χώρο του κέντρου και δημιουργεί γρήγορες και οργανωμένες επιθέσεις μέσα στην περιοχή του Άσπρου , με συνέπεια οι χαμένες ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη, με την μπάλα όμως να μην της κάνει το χατήρι να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 13΄ και πάλι ο Λεμονάκης χάνει άλλη μια κλασική ευκαιρία ώστε να ανοίξει το σκορ, όταν μέσα από την μικρή περιοχή το σουτ που επιχειρεί διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Οι φιλοξενούμενοι μια πολύ καλή  ομάδα με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές , προσπάθησε να δημιουργήσει  και αυτή τις δικές της αντεπιθέσεις ,αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της  Δόξας.
Το δεύτερο μέρος τώρα αποκτά ακόμη πιο γρήγορο ρυθμό ,με τις ομάδες πλέον να δείχνουν πιο αποφασισμένες να πετύχουν το γκολ που θα τους βάλει μπροστά στο σκορ.
Δυνατές μονομαχίες και συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο περιοχές με την μια ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη.
Στο 55΄ ο Ρέντζια για το Άσπρο  δέχεται την δεύτερη κίτρινη αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες . Κάτι που όμως λειτούργησε θετικό στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές  που κυνήγησαν με περισσότερο πάθος την ευκαιρία ώστε να πετύχουν ένα γκολ ,κάτι που όμως δεν μπόρεσαν να καταφέρουν καθώς αντιμετωπίστηκαν πολύ καλά από την σωστή αμυντική διάταξη της ομάδας.
Από την μεριά της η Δόξα συνεχίζει  να μην βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Κλασικές ευκαιρίες  μέσα στην περιοχή του Άσπρου  από πλασέ και τετ α τετ από τους Βακιάνη ,Λεμονάκη και Ουρντζάνη ,με τον τελευταίο στην εκπνοή του παιχνιδιού μόνος με τον τερματοφύλακα να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι το άδικο  0-0 τελικό αποτέλεσμα για την Δόξα αφήνει άλλη μια πικρή γεύση καθώς ναι μεν είχε απέναντι της έναν πολύ καλό και σκληρό αντίπαλο, αλλά έδειξε με την απόδοση της για μια ακόμη φορά πως δικαιούταν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στάθηκε πολύ καλά η διαιτησία του κ. Καρατζά καθώς είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ,με τους αντιπάλους στο τέλος να εκφράζουν τα παράπονα τους για τους δικούς τους λόγους, πολύ καλοί και οι βοηθοί του κ. Σίπκας Γ. και Πίλτσης.
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: doxaexapl.blogspot.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.