Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλμωπίας


Αύριο Παρασκευή (11/12) και ώρα 14:00, συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1ο ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση εγγράφων.
2ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για την επέκταση της
λαϊκής αγοράς Αριδαίας, κατόπιν πρότασης του Συμβουλίου της
Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας.
3ο ΘΕΜΑ: Αίτηση του κ. Λεπίτκου Θωμά του Χρήστου, για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης –προχείρου γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας) (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ)», στην Κοινοπραξία με την επωνυμία «ΛΕΠΙΤΚΟΣ Θ. – ΚΩΤΣΟΣ Γ. – ΛΙΟΥΓΑΣ Δ.», που βρίσκεται εντός της περιοχής των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, λόγω λήξης της προηγούμενης.
4ο ΘΕΜΑ: Έγγραφο της προϊσταμένης του Τμήματος Τοπικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας, για την ανάκληση ΄Αδειας Ίδρυσης & Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), που βρίσκεται στην Αριδαία.
5ο ΘΕΜΑ: Έγγραφο της προϊσταμένης του Τμήματος Τοπικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας, για την ανάκληση ΄Αδειας Ίδρυσης & Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), που βρίσκεται στην Τ.Κ.
Αρχαγγέλου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.