Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Δημάρχου Έδεσσας


Προς τους εργαζόμενους των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα
Στο Δήμο Έδεσσας είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με εργαζόμενους στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, τα γνωστά πεντάμηνα. Η απασχόληση των εργαζομένων στο πρόγραμμα λήγει αυτές τις ημέρες και νοιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον δήμο μας.
Οι εργαζόμενοι αυτοί προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην καθαριότητα, τις συντηρήσεις, τις κοινωνικές δράσεις, τις τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας και συνέβαλαν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος στους πολίτες, κατά το χρονικό διάστημα της απασχόλησής τους. 
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και δικαίωση της καθημερινής τους προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα!
Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. δημαρχε χρονια πολλα και καλη χρονια.αλα δεν θυμαμε να εβγαλες ευχαρηστηριο για παλιοτερα πενταμηνα που προσφεραν και αυτοι παρα πολλα συγκεκριμμεννα μας ειχες ξεπατωσει στο πανω κατω!καλα εκανες δεν λεω αλα δεν ειναι λιγο ρατσιστικο και αδικο αυτο; και αν πετυχεινε να παρουν δυο μηνες παραταση στη δουλεια τι θα ελεγες μετα;ευκολα θα μπορουσες να πεις οτι σε αυτη την φουρνια ηταν και οι δυο πολυ καλοι ζωγραφοι που εκαναν θαυματα αλλα ηταν και μια δημοτικη συμβουλος μαζι,μηπως γιαυτο εγινε η προσπαθεια να τους κρατησεις'λεω εγω απλα ρωταω με απορια.ενας παλιος πενταμηνιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.