Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άσχημη η εικόνα της ΕΠΣ Πέλλας


Έντονη είναι πλέον η γκρίνια και τα παράπονα των ανθρώπων που κινούνται γύρω  από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας, λίγο πριν την έλευση του Νέου έτους.
Η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει από τα χεριά των υπευθύνων, καθώς οι παράγοντες δείχνουν να μην ανέχονται πλέον τα τερτίπια και τις μεθοδεύσεις αυτών που καθοδηγούν το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας. Ορισμένοι παράγοντες δείχνουν αηδιασμένοι με όσα συμβαίνουν στα γήπεδα, άλλοτε από σφυρίχτρες κομάντος, που δεν φοβούνται κανέναν, έχοντας την στήριξη κάποιων υψηλόβαθμων και άλλοτε από νεαρούς και άπειρους διαιτητές, που δεν έχουν τις αντοχές που χρειάζεται σε σκληρές και πιεστικές έδρες, όπου αναγκάζονται  να παίρνουν αποφάσεις παρά την θέληση τους,  προκειμένου να φεύγουν σώοι και αβλαβείς από τα γήπεδα, όντας απροστάτευτοι τις περισσότερες φορές. 
Δεν γίνεται κάθε φορά που γίνεται κάποιο συμβάν στα γήπεδα, να γίνονται συνεχείς παρεμβάσεις μέσω της κινητής τηλεφωνίας  από τους επιτελείς της ΕΠΣ προς τους διαιτητές, χωρίς να γνωρίζουν και να έχουν εικόνα για ότι έχει συμβεί. 
Το ποδόσφαιρο έχει κανονισμούς και η ΕΠΣ Πέλλας την καλύτερη οδό που θα πρέπει να ακολουθήσει είναι να τους εφαρμόσει κατά γράμμα, αλλά και να βλέπει ισότιμα όλα τα Σωματεία. Αν και είναι κοινό μυστικό ότι μέσα στο ΔΣ της ΕΠΣ, υπάρχουν άνθρωποι που υπηρέτησαν κάποια σωματεία σαν παράγοντες και ακόμη και τώρα τα υπηρετούν, παρότι δεν φαίνονται στα χαρτιά επίσημα, ηγούνται και κάνουν την δουλειά τους έχοντας την ανάλογη αντιμετώπιση από διαιτητές, που γνωρίζουν τα πάντα και πάνω απ όλα ότι το συμφέρον τους κρέμεται από οποιοδήποτε λάθος τους, το οποίο θα κοστίσει την τιμωρία τους. 
Ας καταλάβουν επιτέλους ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αξίζει μια διαφορετική αντιμετώπιση από όλους, αλλά ειδικά από τους υπεύθυνους  για έναν και μοναδικό λόγο για να συνεχίσει να υπάρχει .
Στα περισσότερα περιστατικά για να διαμαρτυρηθούν οι παράγοντες επιλέγουν την ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιο Αντωνίου. Κατά την γνώμη μας αυτός δεν μπορεί να είναι το εξιλαστήριο θύμα συνεχώς, από την στιγμή που σε κάθε επιτροπή υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα πρέπει αν κρίνονται για το έργο τους και να έχουν το ποσοστό ευθύνης που τους αναλογεί σε κάθε περίπτωση. Απλά ο πρόεδρος της ΕΠΣ θα πρέπει να τους ελέγχει διακριτικά, αλλά και να συζητάει μαζί τους,  για να προλαβαίνουν κάποια πράγματα, ούτος ώστε να μην εκτίθενται στα μάτια ποδοσφαιριστών  παραγόντων και φιλάθλων.
Επιμέλεια ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ - ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.