Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ομιλία του Γιάννη Σηφάκη στη Βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό‏ (βίντεο)


Με την ευκαιρία της ψήφισης του προϋπολογισμού στη βουλή, ο Γιάννης Σηφάκης στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η κυβέρνηση κάνει το μέγιστο που είναι δυνατόν σε αυτές τις συνθήκες για τους μικρούς και τους μεσαίους.
Να προχωρήσει γρήγορα το "παράλληλο" πρόγραμμα. Δεν ξεπλένονται οι ευθύνες ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο λαός δεν τους δίνει συγχωροχάρτι. 
Δείτε ολόκληρη την ομιλία:  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε κόπηκαν συντάξεις και πότε φορολογήθηκαν αγρότες με τον προϋπολογισμό; μην βλέπεις ΣΚΑΙ και MEGA φίλε 2:24μμ, διάβασε και τίποτα, δεν θα σε βλάψει. Είναι άσχημα τα πράγματα αλλά μην φέρνεις την καταστροφή, τίποτα από αυτά δεν λεέι ο προϋπολογισμός, αντίθετα αυξάνει τις κοινωνικές παροχές κατά 800 εκ ευρώ

      Διαγραφή
  2. Ποιες κοινωνικές παροχές; Των μεταναστών; το θέατρο γιατί το ζούμε; γιατί οι θεατρικές παραστάσεις στο βήμα της βουλής για ένα προϋπολογισμό που άλλοι μας το δίνουν; μην εκτιθεσαι παραπάνω Σηφακη βγάζοντας στα site την ομιλία σου σαν κάτι σημαντικό. Χαλάρωσε! Αλλοίμονο αν κάθε φορά που μιλάς θα μας το σερβίρεις. Σαν παιδάκι κάνεις που λέει ποιημα (τα λες κ τροχάδην)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.